Informatiebeveiliging

Online cursus Informatiebeveiliging

Deze korte online cursus over informatiebeveiliging gaat in op de essentie van informatiebeveiliging. We behandelen een set basisonderwerpen, zodat je jouw eigen informatie en die in je organisatie al een stuk beter kan beveiligen of tenminste weet waar risico’s zitten.

Deze korte online cursus over informatiebeveiliging gaat in op de essentie van informatiebeveiliging. We behandelen een set basisonderwerpen, zodat je jouw eigen informatie en die in je organisatie al een stuk beter kan beveiligen of tenminste weet waar risico’s zitten. In deze e-learning wordt er bijvoorbeeld veel aandacht besteed aan het goed instellen van een wachtwoord. Het verkeerd instellen hiervan is één van de meest voorkomende fout die gemaakt wordt in het beveiligen van informatie. Verder komen er natuurlijk ook verschillende virusscanners aan bod en gaat het over het meenemen van je eigen apparatuur (BYOD). Ook komt de Wet datalekken en 27001 aan bod en een stukje zodat je weet wat er voor nodig is om een beleid te gaan formuleren op informatiebeveiliging Kortom, alles wat er nodig is om je informatie zo goed mogelijk te beschermen.

Duur van de online cursus

De online training “Informatiebeveiliging” duurt ongeveer 7 dagen. Iedere dag komt er een ander onderdeel aan bod.

Doelgroep

Deze online training is geschikt voor IT professionals, maar voorkennis van het onderwerp is niet vereist. Ook voor degene zonder voorkennis is de training goed te volgen, er zitten echter zo nu en dan verwijzingen naar IT beleid in deze training.

Lesmaterialen

Deze online-traing bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Certificaat

Na het volgen van de online cursus ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!