Basis Boekhouden

Online cursus Basis Boekhouden

De praktisch ingestoken online cursus “Basis boekhouden” leert je uiteraard de basis van boekhouden. In deze e-learning leer je elke dag meer over journaalposten, boekingsregels, balanslezen en winst- en verliesrekening.

De online cursus Basis boekhouden maakt deel uit van de serie e-learnings Financieel en administratie.

De praktisch ingestoken cursus “Basis boekhouden” leert je de basis van boekhouden. Je leert over journaalposten, boekingsregels, balanslezen en winst- en verliesrekening. Alles komt in deze cursus langs. Na de cursus weet je precies wat je nodig hebt om snel te bepalen hoe het met een onderneming gaat en op welke punten je bijvoorbeeld je persoonlijke financiën beter op orde kan brengen. Je gaat beginnen bij de basis en elke dag leer je weer iets nieuws bij.

Duur

De opleiding “Basis boekhouden” duurt ongeveer 5 weken. Elke dag komt er een klein hoofdstuk aan bod, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

Deze opleiding is geschikt voor mensen die te maken hebben met boekhoudingsvraagstukken of die de eigen boekhouding doen. Voor deze training heb je geen voorkennis nodig, maar het is wel belangrijk dat je een referentiekader of voorbeelden hebt. Dat maakt het toepassen van wat je geleerd hebt erg gemakkelijk.

Lesmaterialen

E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat

Toetsing

Je zal een bewijs van deelname ontvangen, door middel van een certificaat.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, Dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas beschikbaar 7 dagen na het starten van de cursus! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.

Tag: 50plus opleidingen, mkb en retail