Machine learning

Online cursus Machine learning

Machine learning is de technologie die op dit moment voor de grootste innovatiekracht zorgt. Hoewel je het zelf niet altijd zal herkennen, is veel van ons dagelijks leven inmiddels afhankelijk van machine learning. Machine learning is een belangrijke ontwikkeling voor de toekomst. Deze online cursus leert je alles wat je erover moet weten.

Machine learning is de technologie die op dit moment voor de grootste innovatiekracht zorgt. Hoewel je het zelf niet altijd zal herkennen, is veel van ons dagelijks leven inmiddels afhankelijk van machine learning. Van de aanbevelingen die je krijgt in een webshop tot zelfrijdende auto’s. Machine learning is een belangrijke ontwikkeling voor de toekomst. Deze online cursus leert je alles wat je erover moet weten.


In de online cursus “Machine Learning” leer je hoe machine learning verschilt van traditioneel programmeren, toepassingen van machine learning in het dagelijks leven herkennen en hoe machine learning toepasbaar zou kunnen zijn in je eigen werk.

Duur van de online cursus

De online training “Machine Learning” duurt ongeveer 1 week. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

Deze training is voor mensen die de basis van Machine learning willen snappen. We gebruiken veel praktijkvoorbeelden die iedereen kent. Een klein beetje technische achtergrond zal er voor zorgen dat je het sneller snapt, maar is niet noodzakelijk om de training te volgen.

Lesmaterialen

E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat

Certificaat

Na het afronden van de online cursus, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!