Salarisadministratie

Online cursus Salarisadministratie

In de online cursus "Salarisadministratie" wordt uitgelegd hoe je een loonstrook moet lezen. We bespreken ook de werkkostenregeling en wat dit betekent voor de salarisadministratie. Als laatste vertellen we je wat er moet gebeuren bij het in dienst treden van een nieuwe medewerker.

Deze uitgebreide online cursus leert je alles op het gebied van salarisadministratie en maakt deel uit van het thema financieel & administratie.

In de online cursus "Salarisadministratie" wordt uitgelegd hoe je een loonstrook moet lezen. Daarnaast is de auto van de zaak een hot item. Daarom komt de bijtelling ook aan bod. We bespreken ook de werkkostenregeling en wat dit betekent voor de salarisadministratie. Als laatste vertellen we je wat er moet gebeuren bij het in dienst treden van een nieuwe medewerker

Duur van de online cursus

De online training “Salarisadministratie” duurt ongeveer 4 weken. Elke dag worden er kleine hoofdstukken behandeld, op deze manier sla je alles goed op.

Doelgroep

Voor iedereen die zijn eigen loonstrook wil leren lezen, maar ook voor medewerkers van de personeelsafdeling, salarisadministratie of managers van andere afdelingen. Deze training is perfect geschikt voor werkgevers en werknemers die te maken hebben met een loonstrook, bijtelling van de auto van de zaak en de werkkostenregeling. Heb je altijd willen weten hoe het nou echt zit? Dan is deze online training geschikt voor jou!

Lesmaterialen

Deze online-traing bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Certificaat

Na het volgen van de online cursus ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!