Compliance

Online cursus Compliance

Compliant werken is essentieel voor het succes van grote organisaties. De kleinste fouten zorgen in organisaties soms voor de grootste problemen of zelfs schandalen. Is het beleid binnen jouw organisatie strak en weet je wat je mag en niet mag? En nog belangrijker wellicht, weet iedereen in de organisatie hoe het zit? Breng je compliance kennis naar het juiste niveau met deze Online cursus en zorg dat je het beleid binnen jouw organisatie strak hebt staan.

Compliant werken is essentieel voor het succes van grote organisaties. De kleinste fouten zorgen in organisaties soms voor de grootste problemen of zelfs schandalen. Is het beleid binnen jouw organisatie strak en weet je wat je mag en niet mag? En nog belangrijker wellicht, weet iedereen in de gehele organisatie hoe het zit? Breng je compliance kennis naar het juiste niveau met deze Online cursus en zorg dat je het beleid binnen jouw organisatie strak hebt staan.

In de online cursus ‘Compliance’ leer je wat compliance precies inhoudt, hoe je het kan toepassen in je organisatie en met welke aspecten je rekening moet houden. Daarnaast leer je praktische modellen en wetgeving kennen omtrent compliance.

Duur van de online cursus

De online training 'Compliance' duurt ongeveer 3 weken.

Doelgroep

De online training ‘Compliance’ is gericht op het opdoen van kennis van compliance. Ben je in je organisatie bijvoorbeeld sinds kort verantwoordelijk voor compliance? Dan kan deze module je snel het basisinzicht geven dat je nodig hebt. Ook voor directeuren en andere managementfuncties is deze training leerzaam en relevant.

Lesmaterialen

De online cursus 'Compliance' bestaat uit: E-Book, Evaluatie, Vervolgadvies, Certificaat.

Certificaat

Na het afronden van de training, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!