FinTech

Online cursus FinTech

FinTech heeft grote impact op de financiële sector. Start-ups en de grootste organisaties in de wereld zetten er grootschalig op in. De veranderingen in technologie brengen vele automatiseringsvoordelen en praktische oplossingen waar je klanten echt blij mee kunnen maken. Wil je snappen wat de impact van FinTech is en van praktische voorbeelden en casussen leren hoe met FinTech geheel nieuwe producten en verdienmodellen ontstaan? Start deze online cursus direct!

FinTech heeft grote impact op de financiële sector. Start-ups en de grootste organisaties in de wereld zetten er grootschalig op in. De veranderingen in technologie brengen vele automatiseringsvoordelen en praktische oplossingen waar je klanten echt blij mee kunnen maken. Wil je snappen wat de impact van FinTech is en van praktische voorbeelden en casussen leren hoe met FinTech geheel nieuwe producten en verdienmodellen ontstaan? Start deze online cursus direct!

In de online cursus ‘FinTech’ leer je begrijpen wat de term FinTech nu werkelijk inhoudt, voorbeelden van FinTech kennen en de gevolgen hiervan voor de sector inschatten en je leert je methodieken voor productontwikkeling in het FinTech domein kennen.

Duur van de online cursus

De online training ‘FinTech’ duurt ongeveer 3 weken. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

Deze online training is speciaal voor mensen die werkzaam zijn in of voor de sector financiële dienstverlening. Ook is hij geschikt voor de beroepsgroep financials en natuurlijk voor iedereen die wel eens over FinTech heeft gelezen en geïnteresseerd is.

Lesmaterialen

De online cursus bestaat uit: E-Book, Evaluatie, Certificaat.

Certificaat

Na het afronden van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!