Programmeren in C#

Online cursus Programmeren in C#

C# wordt in het Engels ook vaak uitgeschreven als C Sharp en is naast Java een van de meest gebruikte programmeertalen wereldwijd. In deze online cursus leer je de basis van de taal kennen en bouw je vanaf dag 1 aan praktisch bruikbare en werkende stukken code.

Deze uitgebreide online cursus leert je programmeren met c# en maakt deel uit van het thema ICT & programmeren.

C# wordt in het Engels ook vaak uitgeschreven als C Sharp en is naast Java een van de meest gebruikte programmeertalen wereldwijd. Het is onderdeel van het .NET Framework van Microsoft. Heb je de ambitie veelzijdige applicatie ontwikkelaar te worden? Start dan direct met het leren van C#. In deze online cursus leer je de basis van de taal kennen en bouw je vanaf dag 1 aan praktisch bruikbare en werkende stukken code. We nemen je mee in de wereld van programmeren en helpen je stap voor stap verder.
Volg deze training op je desktop, omdat je zelf aan de slag gaat met programmeren.

Duur van de online cursus

De online opleiding 'Programmeren in C#' duurt ongeveer 5 weken.

Doelgroep

C# is als opleiding eenvoudig en praktisch ingestoken. Alles vanaf het installeren van de juiste software wordt je uitgelegd. Voorkennis of kennis van andere programmeertalen is niet noodzakelijk? Heb je al ervaring met vergelijkbare talen als Java? Dan zal je deze training zeer sterk versneld kunnen doorlopen.

Lesmaterialen

De online cursus bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Certificaat

Na het volgen van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Tag: 50plus opleidingen