Italiaans voor beginners

Online cursus Italiaans voor beginners

Italiaans is niet de grootste wereldtaal maar wel een prachtige taal met zijn eigen charme. Deze online cursus is ideaal als je op vakantie gaat naar Italie.  Niet alle Italianen spreken goed Engels dus deze basisvaardigheid komt dan zeker goed van pas!

Italiaans is niet de grootste wereldtaal maar wel een prachtige taal met zijn eigen charme. Ideaal als je graag op vakantie gaat naar het land en je in de basis verstaanbaar wilt maken. Niet alle Italianen spreken goed Engels dus basisvaardigheid komt dag goed van pas! Wil je eenvoudig leren om de taal beter te beheersen? Start dan nu met deze online cursus. Door dagelijks 5 tot 10 minuten te oefenen heb je de taal snel onder de knie.

Voor wie is deze online cursus?

Deze introductietraining is geschikt voor echte beginners in het Italiaans. Je leert een simpel gesprek aanknopen en over dagelijkse zaken in gesprek te gaan. Je hoeft nog geen Italiaans te spreken om hier mee aan de slag te kunnen. We starten helemaal bij het begin. Heb je al wel wat ervaring met spreken maar wil je gewoon een wat betere basis (bijvoorbeeld grammaticaal), dan past deze Online Training ook prima!

Duur

Deze online cursus is uiteraard afhankelijk van je tempo in circa 21 dagen af te ronden.

Toetsing

De cursus wordt afgesloten met een eindtoets. 

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!