Online cursus Frans voor beginners

Online cursus Frans voor beginners

Frans is een veel gesproken ‘vakantietaal’. Maar ook zakelijk is het gebruik van Frans belangrijk. Wil je jezelf beter redden op vakantie in Frankrijk of wil je zakelijk een betere
indruk achter laten? Start dan deze online cursus Frans voor beginners.

Frans is een veel gesproken ‘vakantietaal’. Maar ook zakelijk is het gebruik van Frans belangrijk. Wil je jezelf simpelweg beter redden op vakantie in Frankrijk of zakelijk een goede indruk achter laten? Dat lukt je allebei na deze training. Wil je eenvoudig leren om de taal beter te beheersen? Start dan nu met deze Online Training. Door dagelijks 5 tot 10 minuten te oefenen heb je de taal snel onder de knie.

Voor wie is deze online Cursus?

Deze introductietraining is geschikt voor echte beginners in het Frans. Je leert een simpel gesprek aanknopen en over dagelijkse zaken in gesprek te gaan. Je hoeft nog geen Frans te spreken om hier mee aan de slag te kunnen. We starten helemaal bij het begin. Heb je al wel wat ervaring met spreken maar wil je gewoon een wat betere basis (bijvoorbeeld grammaticaal), dan past deze Online Training ook prima!

Wat leer je?

Jezelf en anderen kunnen voorstellen; Vertellen over je hobby's en vrije tijd; Je kunt zeggen wat je gisteren hebt gedaan, wat je elke dag doet en wat je plannen zijn. Ideaal voor vakantie en de basis voor een kort zakelijk gesprek.