Programmeren met Python

Online cursus Programmeren met Python

Voor deze online cursus is geen voorkennis nodig. Je kunt direct starten. De training is ideaal voor mensen die in de basis willen kunnen programmeren om bijvoorbeeld delen van het werk te automatiseren.

Deze online cursus leert je programmeren met python en maakt deel uit van het thema ICT & programmeren.

Python is een van de meest toegankelijke programmeertalen die er zijn. Een perfecte taal voor als je bijvoorbeeld niet full time programmeur wilt worden maar wel eenvoudige applicaties wilt kunnen maken. Door het eenvoudig kunnen gebruiken van externe functies kan je de taal breed inzetten. Tegenwoordig wordt hij bijvoorbeeld veel ingezet voor data analyse, machine learning, artificial intelligence en natural language processsing (NLP).

Voor wie is deze online cursus?

Voor deze training is geen voorkennis nodig. Je kunt direct starten. De training is ideaal voor mensen die in de basis willen kunnen programmeren om bijvoorbeeld delen van het werk te automatiseren.

Wat leer je?

In deze online cursus leer je niet alleen ‘over’ Python. Je gaat vanaf de eerste dag ook direct programmeren. Je leert bijvoorbeeld werken met variabelen, functies, controlesystemen en loops. Een perfecte basis voor eenvoudige applicaties.