Lean Six Sigma Yellow Belt

Online cursus Lean Six Sigma Yellow Belt

Deze Online cursus is gericht op je Yellow Belt certificering. Je leert dus alles wat je nodig hebt qua kennis om deze te kunnen halen. Volg je deze training met succes, dan ben je dus op het Yellow Belt niveau! Je haalt hier nog niet je officiële certificering mee, maar je bent er wel klaar voor.

Yellow Belt is het eerste certificeringsniveau in Lean Six Sigma. Wil je op weg naar je Black Belt of wil je vooral gewoon laten zien dat je de basis beheerst? Start dan deze online cursus. We hebben de training specifiek gericht op het halen van je certificering en bereiden je volledig voor langs de certificeringseisen.

Duur van de training

De online training "Lean Six Sigma Yellow Belt" duurt ongeveer 5 weken.

Doelgroep

Deze training begint op basisniveau. Je hebt geen achtergrond in Lean of Six Sigma nodig. Elke ervaring en voorkennis die je hebt is wel mooi meegenomen.

Lesmaterialen

E-Book, vervolgadvies, evaluatie en een certificaat.

Toetsing

Deze online cursus wordt niet afgelegd met een eindtoets.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, Dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas beschikbaar 7 dagen na het starten van de cursus! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.

Tags: Leiderschap - 2019