Ontwikkel jezelf
Leerlijn

Ontwikkel jezelf

Beleef de ultieme leerervaring! Neem de regie over je eigen carrière en volg je passie en je dromen. Start direct deze boeiende leerlijn "Ontwikkel jezelf"

Neem de regie over je eigen carrière en volg je passie en je dromen. Dit leertraject helpt je je doelen beter inzichtelijk te krijgen en uiteindelijk ook te bereiken. De leerlijn "ontwikkel jezelf" start bij de basis, bij jou! De leerlijn bevat o.a. een professionele persoonlijkheidstest en biedt verder een aantal praktische online trainingen. Succes!

Je persoonlijke doelen bepaal je het best als een goed inzicht hebt in wie je bent en waar je competenties liggen. Met het basis assessment van ZYVO krijg je snel een professioneel beeld van je zelf.

Actief leren luisteren is de volgende stap in jouw persoonlijke leerroute. Het is een praktische vaardigheid helpt je andere beter te begrijpen, maar ook dingen beter te onthouden en effectiever gesprekken te voeren. Actief luisteren kan je in veel situaties helpen, of je nu collega, coach, leidinggevende of zelfs partner of ouder bent actief luisteren is belangrijk.

Ken je dat onvoldane gevoel dat niets vanzelf gaat of dat je niet gedaan krijgt wat je wil? In de volgende online training reiken we je de tools aan die je nodig hebt om daar verandering in te brengen. Je werkt aan zelfinzicht, zodat je niet meer in die bekende valkuilen stapt. 

Je hebt een goede start gemaakt met het vormgeven van je persoonlijke ontwikkeling. Ons leeraanbod is enorm divers en biedt je alle mogelijkheden om zelf verder te gaan bepalen waar je uiteindelijke doelen liggen. Succes!