Ontwerpen met Adobe
Leerlijn

Ontwerpen met Adobe

Of je nou een ervaren ontwerper bent, net nieuw begint, of alleen ontwerpt voor de lol, de populaire programma's Photoshop, Illustrator en Indesign kunnen een enorme hulp zijn. In deze leerlijn ga je van alle 3 programma's de basis leren zodat je al heel snel zelf aan de slag kunt met het maken van fantasitische ontwerpen!

Inhoud

Met deze leerlijn leer je de basis van de 3 meest gebruikte ontwerpprogramma's van Adobe, namelijk Photoshop, Illustrator en Indesign. Deze programma's zijn een must voor mensen die voor zowel professioneel als persoonlijk gebruik grafisch willen ontwerpen. Van het maken van logo's en huisstylen tot het professioneel bewerken van foto's. Wil je kennismaken met deze veelzijdige, creatieve pakketten? Start dan snel de leerlijn.

Duur

De duur van deze leerlijn is afhankelijk van de hoeveelheid stof die je per dag tot je neemt. De meeste aanbieders adviseren om dagelijks circa 15 minuten aan een training te besteden.

Wil je leren hoe je foto's professioneel kunt corrigeren en verbeteren, hoe je kunt werken met lagen en maskers en wat andere handige tips en trucs zijn? Deze leerlijn ga je starten met het populairste programma van Adobe, namelijk Photoshop. Je zult kennismaken met alle tools en leren wat de eindeloze mogelijkheden zijn van dit gebruikersvriendelijke programma.

Van het ontwerpen van logo's en iconen tot het maken van ingewikkelde illustraties en infographics. In Adobe Illustrator zijn de mogelijkheden eindeloos! Dit programma is erg toegankelijk en daardoor geschikt voor zowel hobbyisten als professionele designers. Ga snel aan de slag met de volgende cursus.

Je weet inmiddels al aardig wat over het ontwerpen met Photoshop en Illustrator. Je weet van alles over fotobewerkingen en het werken met vectoren. Nu is het tijd voor de laatste stap, namelijk Indesign. Je kunt alles wat je tot nu toe geleerd hebt toepassen, want in Indesign maak je drukwerk zoals folders, flyers, posters, boeken en nog veel meer. Ga dus nu aan de slag met de cursus Adobe Indesign.

Leuk dat je deze leerlijn hebt gevolgd! Je hebt nu veel kennis opgedaan over het ontwerpen met Adobe. Nu is het tijd om aan de slag te gaan. Hieronder staan een paar aanbevolen trainingen die waarbij je deze leerlijn kunt gebruiken. Neem snel een kijkje!