Bedrijfshulpverlening (BHV)

Online cursus Bedrijfshulpverlening (BHV)

Bedrijfshulpverlening biedt je de basis om adequaat te kunnen handelen bij voorvallen. Handig voor iedereen als basiskennis.

Bedrijfshulpverlening is essentieel in bedrijven. Groot of klein. Daarnaast is het niet alleen relevant voor het werkelijke BHV team maar eigenlijk voor iedereen in de organisatie. Basiskennis over dit onderwerp komt altijd van pas.

Wanneer er een vast BHV team is, is het uiteraard essentieel te handelen volgens hun instructies wanneer je zelf geen erkend BHV’er bent. Wil jij de stap maken naar erkend BHV'er? Na deze training hoef je alleen nog maar de praktijktraining te volgen. De praktijktraining duurt een halve dag en is dus heel efficiënt. Dit is uiteraard niet noodzakelijk te volgen na deze online training maar een leuke vervolgstap als je wilt. Deze online training is gepersonaliseerd. Dat betekent dat jij leert op maat. 

De online training Bedrijfshulpverlening (BHV) is geschikt voor iedereen die de basis van BHV onder de knie wil krijgen. Heb je nog geen officieel team met BHV’ers in je organisatie maar wil je wel de kennis opdoen? Dan past dit product goed. Dit is een training waarmee je volledig klaar bent voor het halen van je BHV certificaat. Hiervoor hoef je alleen nog maar de praktijkdag te volgen.

Als je deze training hebt afgerond:

  • Kun je uitleggen hoe je handelt in het geval van spoed, zoals bij een beroerte, een epilepsie aanval of een hartinfarct
  • Kun je uitleggen hoe je moet reanimeren
  • Kun je uitleggen wat je moet doen bij niet-spoedeisende eerste hulp, zoals bij kneuzingen en huidwonden
  • Kun je uitleggen wat je moet doen in het geval van brand
  • Kun je uitleggen hoe een ontruimingsprocedure werkt en wat jouw rol als BHV’er daarbij is
  • Kun je uitleggen welke vijf basisregels gelden bij het verlenen van hulp