Wft-PE Adviseur Consumptief Krediet

Online cursus Wft-PE Adviseur Consumptief Krediet

Deze opleiding Wft-PE Adviseur Consumptief Krediet is ontwikkeld voor degenen die in het bezit zijn van een geldig diploma Wft Adviseur Consumptief Krediet. U doet alleen het PE-examen voor de hoogst gekwalificeerde beroepskwalificatie. Met deze opleiding bereidt u zich snel en efficiënt voor op uw PE-examen. 

Elke driejaarlijkse Permanente Educatieperiode (PE-periode) moet u een PE-examen behalen om uw adviesbevoegdheid geldig te houden. Heeft u uw Wft-diploma behaald vóór 1 april 2019 of voor deze datum uw adviesbevoegdheid verlengd, dan moet u vóór 1 april 2022 een PE-examen doen om uw diploma tot 1 april 2025 geldig te houden. U bepaalt zelf op welk moment binnen de PE-periode u examen doet. Met deze opleiding bereidt u zich snel en efficiënt voor op uw PE-examen. U verdiept zich in korte tijd in de relevante, actuele ontwikkelingen op het gebied van de wet- en regelgeving.

Doelgroep

Deze opleiding Wft-PE Adviseur Consumptief Krediet is ontwikkeld voor degenen die in het bezit zijn van een geldig diploma Wft Adviseur Consumptief Krediet. U doet alleen het PE-examen voor de hoogst gekwalificeerde beroepskwalificatie. Daarmee actualiseert u automatisch ook de onderliggende modules die deel uitmaken van het betreffende Wft-diploma. Heeft u al een diploma Wft Adviseur Hypothecair Krediet? Dan is deze opleiding niet nodig om uw klanten te mogen adviseren. U verliest dan wel de adviesbevoegdheid op het diploma Wft Adviseur Consumptief Krediet.

Leerdoelen

De volgende onderwerpen komen aan de orde: - Box 3 2019 - IPID - BKR - Kifid - Payment Services Directive (PSD) II - Algemeen pensioenfonds - Blijverslening - Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) - Handreiking belangenafweging BKR - Huwelijksvermogensrecht - Private lease - Telecomkrediet