Je concentratie verbeteren

Online cursus Je concentratie verbeteren

Ervaar jij vaak concentratieproblemen en wil je leren hoe je deze kunt aanpakken? Dan is deze cursus iets voor jou!

Je concentratievermogen speelt een grote rol in elke situatie en bij elke bezigheid. Zonder het vermogen om te kunnen concentreren zouden we maar weinig kunnen. Helaas laat dit vermogen het soms ook afweten.

Doel van de cursus

Het goede nieuws: concentratievermogen werkt net als een spier. Als je er regelmatig en consequent mee traint, gaat de werking geleidelijk vooruit. Ervaar jij vaak concentratieproblemen en wil je leren hoe je deze kunt aanpakken? Dan is deze cursus iets voor jou!

Wat kan of ken je na de cursus

  • Een hoger concentratie vermogen 
  • Doelgericht werken
  • Impulsief gedrag beter te beheersen
  • Afleidingen beter te negeren.
  • Belangrijke informatie beter te onthouden

Duur en studiebelasting

De cursus 'Je concentratie verbeteren' duurt ongeveer 8 uur. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, gebruik dan de downloads en het oefenmateriaal bij de cursus. De totale studiebelasting bedraagt 9 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor managers, leidinggevenden, teamleiders, projectteamleden, beleidsmakers en werkgevers. Advies vooropleiding: MBO2

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: Betrokkenheid, Samenwerken en overleggen,  Vakdeskundigheid toepassen, zelfontwikkeling , leervermogen.

Lesmaterialen

De cursus 'Je concentratie verbeteren' bestaat uit: E-Books.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 2 modules. 

Toetsing

De cursus 'Je concentratie verbeteren' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!