Videomarketing en YouTube

Online cursus Videomarketing en YouTube

Waarom zou Youtube een interessant social media platform voor je kunnen zijn? Deze Online training legt het je uit. Het bespreekt onder meer waarom korter beter is als het gaat om de lengte van je video’s, hoe je kunt adverteren op YouTube en waar je op moet letten bij het toevoegen van een titel en beschrijving aan je video’s.

Videomarketing is eigenlijk een stuk makkelijker dan alle andere marketing. En het heeft er gewoon mee te maken dat je het op een heel ander manier kan brengen. Zoals YouTube: je ziet hoe snel dat groeit en hoe makkelijk dat is. Daarnaast zijn er ook nog eens mogelijkheden die er vroeger niet waren. Je kunt het embedden in je website. Je kunt het ook makkelijk met social media delen, op Facebook, Twitter , Google+, Instagram en ga zo allemaal maar door.

YouTube heeft (bijna) geen introductie nodig. De grootste video-website (of althans de grootste website die enkel aangewend wordt voor video-doeleinden) ter wereld is een vast begrip geworden.

Maar wat kun je nu eigenlijk doen op (en met) YouTube behalve video’s bekijken? Waarom zou het een interessant social media platform voor je kunnen zijn? Deze cursus legt het je uit. Het bespreekt onder meer waarom korter beter is als het gaat om de lengte van je video’s, wat de insights-module van YouTube je kan leren, hoe je kunt adverteren op YouTube en waar je op moet letten bij het toevoegen van een titel en beschrijving aan je video’s.

Kortom: je YouTube-strategie stap voor stap uitgelegd.