Terug

Kosteloos loopbaanadvies voor alle Werkvinders® 

20 augustus 2020 door Raymond Diemer

De Nederlandse overheid heeft een speciaal loopbaan adviesprogramma samengesteld om iedereen te helpen om zich aan te passen aan de nieuwe economische realiteit. Met dit programma is €50 miljoen beschikbaar gesteld om werkzoekenden, zzp-ers en zelfstandig ondernemers te helpen met hun persoonlijke ontwikkeling. 

 

At Monday is samen met Nederland.leert.nl één van de partners in dit unieke programma. Zo ontvangen alle Werkvinders® op At Monday een uitnodiging om mee te doen. Let op, er zijn slechts 20.000 plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij en maak gebruik van deze unieke mogelijkheid. 

 

Wat houdt het programma in?

  • 4 uur persoonlijke begeleiding door een ervaren loopbaancoach die je helpt met het ontdekken en ontwikkelen van jouw ambitie en talenten.
  • 12 maanden toegang tot de leeromgeving nederland.leert.nl met onbeperkt gebruik van de ruim 600 gecertificeerde online trainingen, audioboeken, testen en online kranten.
  • Suggesties om jouw unieke Talentcard® op At Monday verder professionaliseren.
  • Een uitgebreide arbeidsmarktscan die je vertelt waar je kansen en mogelijkheden liggen.
  • Een DISC persoonlijkheidstest die je helpt met het (her)ontdekken van jezelf.

 

Wat moet je er voor doen?

Ben je gemotiveerd om die extra stap te zetten voor je persoonlijke ontwikkeling en carrière? Meld je dan aan door je aan te melden via de onderstaande knop " Meld Je Direct Aan". Eén van onze specialisten neemt dan binnen 48 uur contact met je op om het traject verder persoonlijk toe te lichten. Verder hoef je op dit moment nog niets te doen. 

 

Wat kost het?

Meedoen is volledig gesubsidieerd door de overheid via het “NL Leert Door” programma.  Het programma is voor iedereen incl. alle Werkvinders® dus 100% kosteloos. Na aanmelden regelen wij verder alles.

 

Wil je je persoonlijke ontwikkeling en carrière een boost te geven?

 

Meld je direct aan  Dan neemt één van onze specialisten geheel vrijblijvend contact met je op. 

 

  • Overig