<strong>Duurzame groei van je organisatie met Hobp</strong>

Duurzame groei van je organisatie met Hobp

Wanneer nieuw talent moeilijk te vinden is, investeer dan in het welzijn en de ontwikkeling van je bestaande medewerkers. Medewerkers die zich gezond en gelukkig voelen, presteren immers beter en trekken gemotiveerde mensen aan.

Als je medewerkers groeien, kun je hun versterkte kwaliteiten inzetten op basis van de toegenomen kennis, vitaliteit, productiviteit en motivatie. Hiermee verlaag je de noodzaak voor werving en selectie en vergroot je de doorstroming van huidig duurzaam talent in je organisatie. Hobp is partner van At Monday en helpt jouw medewerkers bij deze groei en ontwikkeling waarbij hun persoonlijke en professionele welzijn, motivatie en werkgeluk toenemen.

Hobp zet duurzame groei voorop: duurzame groei van jouw medewerkers om gezond, gelukkig en bekwaam aan het werk te blijven, zodat jouw organisatie met ze mee kan groeien!

Een veranderende arbeidsmarkt, toenemende (werk)stress en burn-outs, vervagende grenzen tussen werk en privé en stijgende eisen van werknemers en klanten, vereisen een andere aanpak voor organisaties om duurzaam te kunnen blijven groeien.

Hobp is ervan overtuigd dat duurzame groei vanuit je medewerkers komt. Zij vormen het hart van je organisatie. Als jouw medewerkers gezond, gelukkig en bekwaam aan het werk blijven, dan groeit jouw bedrijf met ze mee. Hobp zet deze groei voorop!

Hobp maakt duurzame impact

Hobp is een NRTO en CRKBO gecertificeerde opleider en officieel partner van TNO en het Nederlands Platform voor Duurzame Inzetbaarheid (NPDI). Samen met deze partners garandeert Hobp een kwalitatieve, toegankelijke en betrouwbare aanpak voor duurzame inzetbaarheid, groei en ontwikkeling.

Het team bestaat uit 15 gepassioneerde medewerkers die dagelijks, vanuit een prachtig kantoor in Breda, bezig zijn om medewerkers en organisaties duurzaam te helpen groeien. Eigenaarschap staat centraal: iedereen is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen proces. Van ICT, Contentontwikkeling en -beheer, Marketing en Sales tot onze klantenservice.  

De content wordt ontwikkeld in samenwerking met vele experts in de markt, zoals werkgeluk coaches, vitaliteitsspecialisten en vakinhoudelijke specialisten. Samen streven ze naar duurzame impact. Zo kan Hobp direct inspelen op de behoeften van de klanten en ontwikkelingen in de markt.

Kijk voor meer informatie op www.hobp.nl

<strong>Duurzame groei van je organisatie met Hobp</strong>