<strong>De juiste focus op duurzame inzetbaarheid met Hobp.</strong>

De juiste focus op duurzame inzetbaarheid met Hobp.

Zit je vast in de zoektocht naar nieuw talent? Focus dan op de investering in het welzijn en de ontwikkeling van je huidige team. Gelukkige en gezonde medewerkers presteren niet alleen beter, maar zijn ook magneten voor gemotiveerd talent!

Door de groei van je medewerkers te ondersteunen, kun je profiteren van hun verbeterde vaardigheden, versterkt door meer kennis, vitaliteit, productiviteit en motivatie. Dit verlaagt de noodzaak tot het voortdurend werven en selecteren van nieuw personeel en bevordert de doorstroming van duurzaam talent binnen je organisatie.

Hobp is partner van At Monday en helpt medewerkers bij deze groei en ontwikkeling waarbij hun persoonlijke en professionele welzijn, motivatie en werkgeluk toenemen.

Hobp zet duurzame groei voorop: duurzame groei van jouw medewerkers om gezond, gelukkig en bekwaam aan het werk te blijven, zodat jouw organisatie met ze mee kan groeien!

Een veranderende arbeidsmarkt, toenemende (werk)stress en burn-outs, vervagende grenzen tussen werk en privé en stijgende eisen van werknemers en klanten, vereisen een andere aanpak voor organisaties om duurzaam te kunnen blijven groeien.

Hobp is ervan overtuigd dat duurzame groei vanuit je medewerkers komt. Zij vormen het hart van je organisatie. Als jouw medewerkers gezond, gelukkig en bekwaam aan het werk blijven, dan groeit jouw bedrijf met ze mee. Hobp zet deze groei voorop!

Wat is Hobp? 

Hobp is een NRTO en CRKBO gecertificeerde opleider, gespecialiseerd in online leermiddelen op het gebied van duurzame inzetbaarheid van medewerkers. De missie van Hobp is om medewerkers gezond, gelukkig en bekwaam aan het werk te houden.

Om deze missie te realiseren werkt Hobp samen met TNO en het Nederlands Platform voor Duurzame Inzetbaarheid (NPDI). Door deze partnerships kan Hobp bedrijven twee unieke tools aanbieden: De Duurzame Inzetbaarheidsscan (DIX) en de Kosten-baten Analyse Duurzame Inzetbaarheid (KoBa-Di). Deze tools vormen de basis van Hobp's platform en zijn het startpunt voor medewerkers om aan de slag te gaan met hun duurzame inzetbaarheid.

Wat is Hobp's duurzaamheidsplatform? 

Duurzame inzetbaarheid vraagt om een persoonlijke aanpak, want iedere medewerker heeft eigen uitdagingen en behoeften. Hobp biedt hier de oplossing voor, in samenwerking met TNO en NPDI. Met één uniek platform voorziet Hobp jouw medewerkers van persoonlijk inzicht, tools en interventies om duurzaam inzetbaar te blijven. Zo is én blijft jouw organisatie voorbereid op de toekomst. 

Het duurzaamheidsplatform van Hobp bevat een unieke scan en ruim 600 tools om duurzame inzetbaarheid te vergroten. De Duurzame Inzetbaarheidsscan (DIX) is een wetenschappelijke test van TNO: het brengt in kaart waar de individuele behoeften van je medewerkers liggen op het gebied van welzijn, (werk)geluk en persoonlijke- en professionele groei. De bijbehorende tools van Hobp variëren van online cursussen, luisterboeken, e-boeken en samenvattingen, tot scans, leerlijnen en challenges. Denk aan een passende cursus over productief thuiswerken, een leerlijn om meer veerkracht te ontwikkelen, een inspirerend luisterboek over werkgeluk of een challenge om meer te bewegen op je werk.

Meer weten? Ga dan naar www.hobp.nl of neem direct contact op via info@hobp.nl

<strong>De juiste focus op duurzame inzetbaarheid met Hobp.</strong>