<strong>MyNextStep&reg; Offboardingprogramma</strong>

MyNextStep® Offboardingprogramma

MyNextStep® | Help je medewerkers met de volgende stap in hun loopbaan!

 

Een zorgvuldig ontworpen en uitgevoerd offboarding programma is een 'must' voor organisaties die het welzijn van medewerkers centraal stelt. Het klinkt misschien wat 'definitief', maar ook in de exit fase heeft een medewerker jou als werkgever hard nodig. Dat ze hiermee blijvend ambassadeur van je organisatie worden is een bijkomend voordeel.

Bied de beste zorg voor je medewerkers, ook na uitstroom, met het MyNextStep® offboardingprogramma van At Monday: 

  • Een unieke persoonlijke Talentcard® 

  • 12 maanden toegang tot 500+ online trainingen en assessements

  • 2 uur persoonlijke begeleiding door een loopbaancoach

 

Talentcard®

De At Monday Talentcard® is het unieke online CV waarin jouw medewerkers die uitstromen zich op een professionele manier presenteren op de arbeidsmarkt. Op de Talentcard® staan talenten en ambities centraal maar beschrijf je tevens werkervaring en opleidingsniveau. De Talentcard® is voor iedereen op de arbeidsmarkt direct zichtbaar. Op deze manier zijn uw (ex)medewerkers direct te benaderen door duizenden werkgevers din de meest uiteenlopende branches die op zoek zijn naar gemotiveerde werkzoekenden, zoals uw medewerks.

Persoonlijke ontwikkeling

At monday biedt toegang tot 500+ gecertificeerde online cursussen en assessments die uw medewerkers helpen om sneller de gewenste baan te vinden. Naast cursussen over solliciteren, personal branding en meer staan er talloze cursussen op die uw medewerkers helpen om persoonlijk te groeien. Denk aan cursussen over zelfvertrouwen, leidinggeven, Microsoft trainingen, sales trainingen, BHV en EHBO. Allemaal hulpmiddelen die uw (ex)medewerkers beter voorbereiden op hun nieuwe baan!

Begeleiding

Hoe goed je een online proces ook faciliteert, persoonlijke begeleiding is meestal de sleutel naar echt succes. Gekwalificeerde At Monday medewerkers bieden uw (ex)medewerkers daarom persoonlijke hulp bij het maken en beoordelen van de talentcard®. Daarnaast krijgen werkzoekenden in het traject advies over de te volgen cursussen om hun carrière een nieuwe start te geven. Het MyNextStep® offboardingprogramma bevat hiervoor 2 persoonlijke gesprekken van 30 minuten. We gebruiken hiervoor Skype of Zoom om uw medewerkers persoonlijk en hands-on te begeleiden in de volgende uitdagende stap in hun loopbaan. 

 

Een volledig MyNextStep® offboardingprogramma heb je al voor €495,- excl. btw. per medewerker.

Vul dit formulier in voor meer informatie.
 

<strong>MyNextStep&reg; Offboardingprogramma</strong>