Iris van Kasteren
Het liefst werk ik in een keuken bij een klein bedrijf waar ik mag koken en of bakken. Mijn voorkeur gaat uit naar dat ik op mijn eigen werktempo kan werken of dat het wordt geaccepteerd dat ik langzamer ben dan de gemiddelde persoon. Ik ben bereid om ver
Personalia
- Leeftijd
- 32 jaar
Skills, Digitale vaardigheden
Skills, Soft skills
Rijbewijs en talenkennis
Talen (spreken)
Talen (schrijven)
Dit ben ik
Mijn dromen en ambities
Vindt meer informatie over mij in het doelgroepenregister. Ik ben een rustig persoon. Mijn werktempo is iets langzamer dan van de gemiddelde persoon. Een duidelijke uitleg zodat ik weet waar ik aan toe ben en wat er van mij wordt verwacht is erg belangrijk voor mij.
DISC, leer mij beter kennen
Om het rapport goed te lezen kijk je naar de vier afzonderlijke scores en de samenhang daartussen. Niemand is 1 kleur. Het geheel wordt bepaald door de mix van de 4 scores.
- Taakgericht
- Daadkrachtig
- Extrovert
- Inspirerend
- Mensgericht
- Stabiel
- Introvert
- Conformerend
Hier ben ik écht goed in
Graag maak ik soep, chocoladetaart, vegetarische of gerechten met vis.
Wat breng ik mee?
Zo omschrijven anderen mij
Ik ben niet snel afgeleid door de omgeving om mij heen. Het duurt bij mij iets langer voordat ik de werkzaamheden beheers maar als ik de werkzaamheden eenmaal beheers dan kan ik deze zelfstandig uitvoeren. Graag krijg ik een duidelijke uitleg zodat ik weet waar ik aan toe ben en wat er van mij wordt verwacht.
Mijn huidige situatie
Opleidingen
Helicon opleidingen locatie Den Bosch: voeding, voedsel en gezondheid niveau 3
diploma behaald
Meer over mij
Zo besteed ik mijn vrije tijd
In mijn vrije tijd kook en bak ik graag verschillende gerechten. Het leukste vindt ik het om soep te maken. Graag ga ik op pad om speciale ingrediënten voor het koken of bakken te kopen. Ik heb 4 katten waar ik veel aandacht aan besteed.