• Werkzoekend: Nee
  • Zichtbaarheid: Openbaar
  • Delen:

Persoonlijk


In oktober ben ik afgestudeerd aan Avans Hogeschool. Hier heb ik mijn bachelor in Communicatie gehaald. Deze studie heb ik met veel plezier en vol leerzame momenten afgerond. Voor mijn eindscriptie…

Persoonlijk

In oktober ben ik afgestudeerd aan Avans Hogeschool. Hier heb ik mijn bachelor in Communicatie gehaald. Deze studie heb ik met veel plezier en vol leerzame momenten afgerond. Voor mijn eindscriptie heb ik bij Evides Waterbedrijf het gedrag van consumenten onderzocht op het gebied van duurzaamheid. Ook heb ik strategische en operationele aanbevelingen gedaan voor gewenste communicatie naar de consument over duurzaamheid. Ook ben ik veel bezig geweest met het beheren van de social media.

Tijdens mijn eerdere stage bij de Omgevingsdienst heb ik ervaring opgedaan met het positioneren van de organisatie naar verschillende doelgroepen. Hier heb ik ook het imago van de organisatie in kaart gebracht. Meer over mijn ervaringen staat op mijn LinkedIn-pagina https://www.linkedin.com/in/fabian-de-rond-948941104/

Deze diverse stages konden me elke keer weer uitdagen door lastige projecten, verscheidenheid aan stakeholders en diverse opdrachten die ik mocht uitvoeren. Vooral het schrijven voor verschillende doelgroepen en het maken van concrete content heb ik met veel plezier gedaan.

Ik hoop een baan te vinden waarin ik me verder kan ontwikkelen met betrekking tot Marketing en Communicatie. Ik ben gepassioneerd in het oplossen van problemen en ben op mijn sterkst als ik word uitgedaagd. Daarnaast ben ik leergierig, proactief en sta altijd open voor nieuwe uitdagingen. Voor mij zijn dit dan ook de belangrijkste punten die terug moeten komen in mijn werkomgeving.

Lees meer
Een professioneel loopbaanprofiel maak je op At Monday

Mijn actuele situatie

Mijn werkgebieden

Klik om de werkgebieden van F.A.W. de Rond te bekijken

Mijn documenten