Personalia
- Leeftijd
- 53 jaar
Skills, Digitale vaardigheden
Skills, Soft skills
Rijbewijs en talenkennis
Talen (spreken)
Talen (schrijven)
Rijbewijs
Dit ben ik
Mijn dromen en ambities
Ik ben een resultaatgericht en ambitieus gedreven professional. Geloof in de kracht van een teams. Samen de uitdaging aan gaan en “getting things done”. Ik heb de ontwikkeling van het team en de persoonlijke ontwikkeling van de teamleden hoog in het vaandel staan. Duurzaamheid en wellbeing zijn vanzelfsprekend. Tot mijn kernkwaliteiten behoren: enthousiasme, humoristisch, resultaatgerichtheid, oprechtheid, creativiteit en flexibiliteit.
Privé beleef ik veel plezier aan mijn gezin. Vind het belangrijk om ervoor te zorgen dat elke dag er toe doet.
Wat breng ik mee?
Zo omschrijven anderen mij
Alleen maar goede;-)
Mijn huidige situatie
Werkervaring
Organisaties en functies
2016 – heden Manager relation service M2
• Onderhouden en adviseren van partners.
• Verantwoordelijk voor new business at HQ retailers.
• Uitwerken van nieuwe presentaties en haar mediadragers.
• Projectmatig onder de aandacht brengen van slimme en duurzame POS materialen aan retail bouwers.
• Invulling geven aan events voor klanten op project basis.
2014 – 2016 Sales en services director bij Compleo
• Leidinggeven aan 6fte new business en uitbouwen bestaande klanten met large format printers (hardware v.a.100K)
• Ontwikkelen van nieuwe formule inzake printers en dragers.
• NB en marketing voor printerverkoop met biologische inkten.
• Creëren van NB in biologische productgroepen.
• Aanstellen van nieuwe leveranciers waardoor er een groei van 300% is gerealiseerd binnen 2 jaar.
2013 – 2014 Freelance sales bij M2
• A.I. New business en ondersteunen naamswijziging en toekomstvisie uitdragen als projectdirector.
• 20 nieuwe bestellende klanten geleverd welke goed zijn voor 25% groei per jaar.
2009 – 2014 Company owner
Au bon Benjami
• Mediterrane catering opdrachten, bedrijfsfeesten, presentaties.
• Exploitatie van foodtruck Citroen HY en winkel in Hooglanderveen met mediterrane delicatessen.
• Company refreshments voor restaurants en cateraars.
• Openlucht restaurant van hooibalen en boomstammen. 1 x per maand een Table d'hôtes bij een houtzagerij.
House of Silence
• In samenspraak met binnenhuisarchitecten en ontwerpers realiseren van akoestische oplossing.
• Inrichting van kantoren en bibliotheken.
• Projectmanager voor M2 LFP opdrachten voor events.
2006 – 2009 Sales manager key accounts bij G.C.S. (IGEPA)
• Verantwoordelijk voor verkooptrajecten met clientèle.
• Invullen van investeringsbehoefte voor Large Format Print oplossingen.
• Business unit manager gerecycled papier en textiel 12fte
• New business en acquisitie voor printmedia.
• Hoofdverkoop WF printers 6fte buitendienst
2005 - 2006 Operations manager bij I.R.S (shareholder)
• Verantwoordelijk voor de inrichting en de “refreshments” bij McDonald’s restaurants.
• Grafische aankleding voor diverse zaken van de Mandemakers groep (DMG) waaronder Chairs and Chairs en Sanders, Jan Linders, Jumbo, AH. Ook internationaal.
• Implementeren van kinderspeelhoeken bij diverse supermarktketens van A tot Z.
• Opzetten van nieuw bedrijf binnen I.K.C.
2001 - 2005 Accountmanager musea en stands bij Exposize
• Verantwoordelijk voor de aankleding van musea in samenspraak met conservatoren.
• Traffic gedaan voor POS materialen van Nike Nederland en haar shops.
• Huisleverancier voor standbouwers m.b.t. alle full colour afbeeldingen.
• Verantwoordelijk voor het aankleding en organiseren van eigen beurzen en evenementen binnen de onderneming.
• Verantwoordelijk voor 250% groei in het eerste jaar. Hierna 200% groei in de 2 jaren daarna.
1998 - 2001 Accountmanager bij Big Picture
• Verkopen en vervaardigen van full colour producties op groot formaat in de breedste zin van het woord.
• Aankleding gedaan voor Macintosh Retail Group (Kwantum) binnen en buiten signing.
• Meewerken in de productie als dit nodig was.
1994 - 1998 Restaurant manager
• Verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen het horeca bedrijf. U moet daarbij denken aan dagelijkse inkoop, personeel inplannen (40fte), samenstellen van de kaart en als gastheer het aanspreek punt voor de gasten.
1987 - 1994 Van kok tot chef-kok (bib gourmand)
• Mijn leermeesters waren toentertijd, Wulf Engel, Han de Wijs, Marcel Sligter, Simon Keff en Joop Fagel.
• Deze hotels en restaurants stonden hoog aangeschreven in de Michelin gids of hadden een ster.
Opleidingen
SVH Zoetermeer
Meer over mij
Zo besteed ik mijn vrije tijd
Krachttraining voelt fijner dan hardlopen.
Zeilen bij ideaal weer.
Motorboot varen en opknappen.
Koken voor wie aanschuift.
Reizen en het plannen.
Natuurplekken bezoeken, klinkt beter dan wandelen.
Theater, liefst cabaret met vrienden.
Werken met passie en focus.