Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Jantine Hak - Kruger

Jantine Hak - Kruger

Personalia

Leeftijd
51 jaar

Portfolio

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Jantine Hak is managing partner van Kruger, een kantoor voor financieel-strategisch advies. Kruger geeft zakelijk advies aan middelgrote tot grote bedrijven bij complexe ondernemingsvraagstukken. “Wij stellen de onderneming centraal en creëren, na organisatorische, financiële en/of juridische analyse, inzicht, steeds op zoek naar de juiste oplossing”, aldus Hak.

Nadat zij als bedrijfseconome aan de Erasmus Universiteit Rotterdam was afgestudeerd, ging Jantine Hak in 1996 aan de slag voor Arthur Andersen, een van de grootste accountancykantoren ter wereld op dat moment. Naast haar baan als (senior) auditor, volgde zij in deze periode ook een opleiding tot register accountant (RA). Voordat Jantine Hak bij Kruger terechtkwam, werkte zij nog een jaar als senior auditor bij ABN AMRO Bank.

Jantine Hak voegde zich in 2001 bij het team van Kruger. Daar was zij aanvankelijk consultant en senior consultant, voordat Hak in 2008 partner werd. Twee jaar later volgde Jantine Hak Kees Lieve op als managing partner van Kruger. Sindsdien stuurt zij het team aan, dat uit ongeveer vijfentwintig professionals bestaat, met uiteenlopende disciplines, opleidingen en ervaringen. “Dé uitdaging in mijn werk is om, samen met de ondernemer, ‘de goede weg’ te vinden en deze dan natuurlijk ook te bewandelen richting het beste resultaat”, legt Jantine Hak uit.

In mei 2018 trad Jantine Hak toe tot het bestuur van de European Association of Certified Turnaround Professionals (EACTP), een internationale en onafhankelijke certificeringsorganisatie. In deze rol wil Hak het turnaround-vak verder professionaliseren en de financiële opleiding ontwikkelen. “De EACTP-standaarden geven ondernemers vertrouwen en daarmee rust”, wijst Hak op het belang van de organisatie.

Hak geeft colleges in het arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en begeleidt de NBA-cursus ‘Corporate recovery’.

Wat breng ik mee?

Mijn huidige situatie

Huidige werkgever:
  • Kruger
Sector(en):
  • Zakelijke Dienstverlening

Meer over mij

Werkgebied

  • Rotterdam 25km
Talentcard®