Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Kees Lieve - Kruger

Kees Lieve - Kruger

Personalia

Leeftijd
67 jaar

Portfolio

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Kees Lieve is medeoprichter en partner van Kruger. Dit Rotterdamse advieskantoor staat ondernemingen bij wanneer zij op zoek zijn naar nieuw toekomstperspectief. Lieve is gespecialiseerd in corporate recovery, waarin Kruger in Nederland marktleider is. Net als enkele van zijn collega’s bij Kruger, is Kees Lieve gecertificeerd door de European Association of Certified Turnaround Professionals (EACTP).

Kees Lieve was in 1988 een van de oprichters van Kruger, nadat hij al enkele leidinggevende functies bij middelgrote bedrijven en in de private equity-sector had bekleed. In 2010 droeg Lieve zijn rol als managing partner van Kruger over aan Jantine Hak.

Kruger is al decennialang een stabiele kracht in de markt van corporate recovery, maar is zeker sinds het uitbreken van de economische crisis sterk gegroeid. Noodlijdende ondernemingen kwamen bij Lieve en zijn partners terecht voor advies. Hierdoor zagen zij kans hun werkzaamheden te intensiveren en hun dienstenaanbod uit te breiden.

Kees Lieve en zijn collega’s van Kruger helpen ondernemingen bij herstructureringen, rendementsverbetering, strategiebepaling en corporate finance. Daarbij is het belangrijk “om aspecten zoals de markt, bedrijfseconomische situatie en beschikbare middelen te vertalen naar haalbare mogelijkheden voor de toekomst”, zoals Lieve zijn werk bij Kruger omschrijft. Zijn hands-on mentaliteit en ruime ervaring en affiniteit met bevlogen ondernemers, maken Lieve bijzonder geschikt voor een diverse verzameling mkb-klanten.

Iedere klant van Kruger ontvangt van Kees Lieve zijn volledige aandacht. “Het zeer afwisselende werk voor allerlei middelgrote bedrijven met vaak bijzondere mensen, vraagstukken en kansen vereist iedere keer weer maatwerk”, aldus Lieve. “De meeste voldoening ontstaat wanneer we, vaak na een veeleisende periode, de gestelde doelen hebben bereikt.”

Wat breng ik mee?

Mijn huidige situatie

Huidige werkgever:
  • Kruger
Sector(en):
  • Zakelijke Dienstverlening

Meer over mij

Werkgebied

  • Rotterdam 25km
Talentcard®