Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Tom Reijnen - Kruger

Tom Reijnen - Kruger

Personalia

Leeftijd
68 jaar

Portfolio

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Tom Reijnen is associé bij Kruger, een advieskantoor uit Rotterdam dat bedrijven ondersteunt bij herstructureringen, rendementsverbetering en het uitzetten van de bedrijfsstrategie. Reijnen treedt namens Kruger voornamelijk op als interim manager bij vastgoedherstructureringen en -financieringen. Reijnen is in 2017 gecertificeerd door de European Association of Turnaround Professionals (EACTP).

Tom Reijnen studeerde economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ook volgde hij in 2010-2011 een cursus insolventierecht bij het Centrum voor Postacademisch Juridisch Onderwijs, dat verbonden is aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Voordat Tom Reijnen in 2012 bij Kruger kwam, was hij jarenlang in de bancaire sector actief, voornamelijk in leidinggevende functies bij afdelingen bijzonder beheer. Zo trad Tom Reijnen in december 2008 aan als hoofd Financial Restructuring & Recovery bij Fortis Bank Nederland, dat recentelijk van Fortis S.A. was afgescheiden. Reijnen leidde de reorganisatie van zijn afdeling in goede banen en zag tegelijkertijd de portefeuille sterk groeien. Anderhalf jaar later, in juli 2010, werd Tom Reijnen lid van het Management Team Financial Restructuring & Recovery bij ABN AMRO Bank. Ditmaal hield hij zich onder meer bezig met de integratie van de afdelingen bijzonder beheer van Fortis Bank Nederland en ABN AMRO Bank.

Vanaf 2012 is Tom Reijnen associé bij Kruger Interim Management, waar hij voornamelijk vastgoedondernemingen bijstaat. Daarbij pakt hij de regisseursrol en werkt hij samen met alle betrokken om de onderneming vlot te trekken. “Vastgelopen vastgoedfinancieringen zijn als stilstaand water; als je gaat wachten wordt het alleen maar slechter”, weet Reijnen zijn aanpak metaforisch te vatten.

Wat breng ik mee?

Mijn huidige situatie

Huidige werkgever:
  • Kruger
Sector(en):
  • Zakelijke Dienstverlening

Meer over mij

Werkgebied

  • Rotterdam 25km
Talentcard®