Talentcard®
Overzicht profielen
ES

Eric Schutrups

Personalia

Leeftijd
52 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Duits
  • Engels
Talen (schrijven)
  • Duits
  • Engels
Rijbewijs
  • B - Personenauto

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Werkervaring Taken en Competenties

Leidinggevende functies in diverse (horeca)ondernemingen 1993-2014

Alescon horeca Assen 2012-2013 Als locatieleider/leermeester van drie locaties van mensen met een beperking kreeg ik de mogelijkheid hen (zichzelf) te bekwamen in het horecavak en door te groeien naar een reguliere werkplek.
Referentie: Dorine Huisman, jobcoach.

Beauty Sauna Peize 2011 In mijn functie als horecamanager heb ik onder andere saunabedrijven bezocht om kwaliteit en werkwijzen te vergelijken en verbeteringen toe te passen.

Diner Mobile Assen 2008 Als hoofd magazijn/catering heb ik door middel van stageopdrachten het gehele magazijn gereorganiseerd en overzichtelijk en functioneel ingericht.
Referentie:Herbert Janssen, adjunct directeur.

Golden Tulip Westerbork 2008 Ik was als restaurantmanager verantwoordelijk voor het maken van dienstroosters en door de juiste mensen op de juiste plek te zetten minimaliseerde ik de inzet van personeel.

Golden Tulip Nieuweschans 2007-2008 Door mijn doorzettingsvermogen en organisatietalent zorgde ik als restaurantmanager voor toename van het aantal gasten en een hoger bestedingspatroon.
Referentie: Henk Wieringa, voormalig chef kok.

Het Breughelhuys Veendam 2006-2007 Ik heb als bedrijfsleider mijn medewerking verleend aan het ontwikkelen van een succesvol ondernemersplan en het opzetten van de menukaart naar het profiel van dit bedrijf.
Referentie: Freerk Zwaga, uitbater.

Euroborg Groningen 2005-2006 Door duidelijke protocollen, controle op naleving daarvan en dito mise en place heb ik medewerking verleend aan een overzichtelijke werksituatie voor (uitzend)medewerkers en leidinggevenden.

’t Kuierpadtien 2004-2005 Als horecamanager realiseerde ik dagelijks in de seizoenen
Wezuperbrug een aanbieding voor alle zeven horecafaciliteiten in het park, wat mijn bonus ten goede kwam. Referentie: Huub Stikkelbroeck, parkmanager



Pakhuis Groningen 2001-2004 Met vakkennis, inzicht en daadkracht leidde ik als bedrijfsleider deze onderneming, met medewerkers zonder ervaring, naar betere resultaten en een verzorgde loonadministratie.
Referentie: Christian Tapken, voormalig chef kok.

De Drentsche Aa 1997-2000 Voor de grilltuin, waar de gasten zelf de producten grillen,
Schipborg heb ik het HACCP-plan opgesteld en toegepast.
Referentie: Sylvia Main, uitbaatster.

Partycentrum Centraal 1993-1997 Door mijn gastheerschap, inzet en betrokkenheid leverde ik
Zuidlaren een bijdrage in het succes van deze nieuwe onderneming.
Referentie: Bea Hof-Eckhardt, uitbaatster.

De Gouden Leeuw 1992-1993 Door de veelzijdigheid van dit bedrijf kreeg ik de
Zuidlaren mogelijkheid mij te bekwamen in eigenlijk alle facetten van de horeca.
Referentie: Iepe Groenbroek, eigenaar. .

Leerbedrijven 1989-1992
De Hertenkamp Assen
Hotel Braams Gieten
Hotel Karsten Norg
Brinkhotel Zuidlaren

Profiel
Ik woon samen met mijn vrouw Jolanda, onze dochter Annelinde en onze zes katten. Ik houd van koken, lekker eten en een goed glas wijn daarbij. Ik ben zeer geïnteresseerd in sport, doe graag gezelschap-spellen met vrienden en klusjes in en om het huis.

Motto
Verantwoordelijkheid is een uitdaging.

Visie
Als een goede gastheer met kwaliteitsproducten het beste bereiken met minimale kosten en maximale tevredenheid.

Doelstelling
Een verantwoordelijke betrekking in een organisatie waar ondernemerschap en initiatief hoog in het vaandel staan. Ruimte om verder te ontwikkelen en de professionaliteit van medewerkers vergroten horen hierbij. Mijn gedrevenheid en dynamiek zet ik hier volledig bij in.

Opleidingen en cursussen

Diploma Leermeester
Workshop Werk Wijzer. Het organiseren van het leertraject van de (nieuwe) leerling
Cursus Het herkennen van en omgaan met psychische handicaps
Workshop Proef dat ‘t werkt. Gericht op het opleiden en omgaan met zorgleerlingen binnen de sector horeca, bakkerij, recreatie en facilitaire dienstverlening
Bhv en Ehbo
Diploma horeca ondernemers vaardigheden
Verklaring sociale hygiëne
Vestigingsdiploma cafébedrijf
Bekend met citrix

Wat breng ik mee?

Mijn huidige situatie

Sector(en):
  • Horeca
Carrièreniveau:
  • Leidinggevend
Beschikbaar vanaf:
  • Per direct

Meer over mij

Werkgebied

  • Zuidlaren 100km
Talentcard®