Talentcard®
Overzicht profielen
CK

Clenn Krommenhoek

Personalia

Leeftijd
39 jaar

Portfolio

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Clenn Krommenhoek is eigenaar en directeur van Vera Solar. Met deze onderneming adviseert Krommenhoek zijn klanten bij de aanschaf van zonnepanelen en verzorgt hij eveneens de montage. Inmiddels heeft hij op honderden locaties in heel Nederland zonnepaneelinstallaties geïnstalleerd, waarvan de gebruikers nog tientallen jaren profijt gaan hebben. Zijn klanten ziet Krommenhoek dan ook als de belangrijkste ambassadeurs van zijn onderneming. Mond-tot-mondreclame van tevreden klanten zorgt voortdurend voor de aanwas van nieuwe geïnteresseerden.

Krommenhoek focust daarom op een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, met een hoge mate van consistentie. Dat komt onder meer terug in een scherpe prijs, tegen heldere voorwaarden. Aangezien Krommenhoek onafhankelijk van energiemaatschappijen werkt, kan hij een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden.

Daarnaast verwelkomt Clenn Krommenhoek ook veel terugkerende klanten. Dat komt mede door diens investering in een duurzame relatie en vertrouwensband. Daaraan ligt persoonlijk en eenvoudig contact met de professional ten grondslag.

Krommenhoek en zijn collega’s gaan ter plekke langs, om een beeld te krijgen van zowel de woning, als de klant. Dat is nodig om de klanten volledig te kunnen ontzorgen bij de installatie van zonnepanelen. Het betreft immers een langjarige investering en geavanceerde apparatuur, waar de leek nu eenmaal wat ondersteuning bij kan gebruiken.

Met deze persoonlijke aanpak werkt Clenn Krommenhoek voortdurend aan de goede naam van zijn onderneming, die hij al in 2012 oprichtte. Meer nog dan het aantrekkelijke aanbod, is dat waar klanten naar op zoek zijn: deskundigheid en betrouwbaarheid in een nog jonge, opkomende markt.

Wat breng ik mee?

Mijn huidige situatie

Carrièreniveau:
  • Directie
Beschikbaar vanaf:
  • Niet beschikbaar
Talentcard®