Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Marieke Bredero

Marieke Bredero

Personalia

Leeftijd
59 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Engels
  • Nederlands
Talen (schrijven)
  • Engels
  • Nederlands
Rijbewijs
  • A - Motor
  • B - Personenauto

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

De afgelopen 2 jaar ben ik thuis geweest als fulltime moeder. Tijdens deze 2 jaar heb ik vrijwilligerswerk gedaan zoals u in mijn werkervaring kunt zien. Nu ben ik weer toe aan terugkeer op de arbeidsmarkt om mijn vaardigheden en talenten in te zetten.
Door mijn brede werkervaring ben ik van vele markten thuis en makkelijk inzetbaar in diverse branches. Ik ben flexibel en pak dingen snel op. Het maakt me niet zo veel uit waar ik werk, als ik maar weer onder de mensen ben en mijn vaardigheden kan inzetten.

Wat breng ik mee?

Zo omschrijven anderen mij

Een open, oprecht, sensitief, eerlijk, empathisch en positief ingesteld mens met zelfkennis. Analytisch, Zelfstandig, resultaatgericht, gastvrij, praktisch en gesteld op directe en korte communicatie lijnen. Goede organisator, communicatief sterk, integer, oplossingsgericht en gericht op samenwerken. Anderen enthousiasmeren en lijnen uitzetten is ook een belangrijke kwaliteit.
Door mijn brede levenservaring, werk en opleiding heb ik me ontwikkeld tot leidinggevende, coach en trainer. Mijn werkervaring bij de overheid en commerciële bedrijven hebben me een brede ervaring gebracht in het coachen van medewerkers, verzuimbegeleiding en herplaatsingstrajecten. Het coachen van individuen en trainen van teams geeft mij veel voldoening. Ik kan snel situaties inschatten en weet wat er nodig is om mensen in beweging te krijgen. Het beste kom ik tot mijn recht in een organisatie waar de mens en persoonlijke ontwikkeling voorop staat. Een werkomgeving waar men kritisch naar elkaar kan en mag kijken past bij mij.

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • administrateur
  • hoofd administratie
  • salarisadministrateur
Sector(en):
  • Algemeen
Carrièreniveau:
  • Leidinggevend
Beschikbaar vanaf:
  • Per direct

Werkervaring

2012 – heden Thuiswerk, Vrijwilliger en full time moeder
Naast het full time moederschap van mijn 2 jonge kinderen heb ik me vrijwillig ingezet op school bij de ondersteuning van diverse activiteiten en als klassenmoeder. Ook heb ik 1 dag in de week als vrijwilliger bij het Leger des Heils gewerkt als begeleider van een groep cliënten. Daarnaast ben ik vrijwilliger bij zwemvereniging zwemlust in Utrecht en geef daar zwemles aan kinderen.

2011 – 2012 Locatiemanager - Fokuswonen Houten
Integraal verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van het project. Leiding geven aan een team van 20 ADL assistenten en verzorgen van een optimale dienstverlening aan zwaar lichamelijk gehandicapte cliënten. In deze baan heb ik een verandertraject met het team moeten inzetten met als doel de klantvriendelijkheid van het team te verbeteren en de klanttevredenheid te bevorderen. Daarnaast was de communicatie en samenwerking met externe organisaties zoals gemeente, ziekenhuizen en revalidatie centra een belangrijk onderdeel van mijn werk.

2010 Werkcoach – UWV Utrecht
Mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt coachen richting werk en sociale activering, daarbij gebruik makend van alle mogelijke middelen en creativiteit. De persoonlijke situatie van de klant in kaart brengen en verwijzen naar de juiste hulpverlening indien nodig. De klant confronteren met zijn/haar gedrag en verantwoordelijkheden. Samenwerken met gemeente, externe organisaties en activeringsteams in de wijk.

2008 – 2010 Verenigingsmanager Sportvereniging Kampong
Het centrale punt tussen vrijwilligers, betaalde krachten en relaties van het federatiebestuur. Het ondersteunen van het bestuur in de voorbereiding en uitvoering van haar taken. Aansturen van accommodatiebeheerders en begeleiding van vrijwilligers vanuit stichting Exodus richting werk. Onderhouden van contacten met lokale overheden en overige organisaties betrokken bij de sportvereniging.

2008 – 2009 Trainer - Academie voor Coaching & Counseling
Coaching vaardigheden trainen aan cursisten van de opleiding tot Coach & Counselor in Utrecht. Het trainen van gespreksvaardigheden zoals luisteren, feedback geven en ontvangen. Individuele begeleiding van cursisten en verzorgen van intervisie.

2002 – 2008 Bedrijfsleider Natuur en Milieu Educatie - Amsterdam Noord
Integraal verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de afdeling en het aansturen en coachen van educatief medewerkers en tuinmannen. Beheer van twee schooltuincomplexen en het begeleiden van nieuwbouw op één van deze locaties. Professionalisering van de afdeling en het begeleiden van een reorganisatie en verandertraject met als doel klant- en medewerkers tevredenheid. Onderhouden van contacten met schooldirecties en andere externen. Samenwerken met stadsdeelwerken en afdeling milieu van de stadsdeel organisatie.

1999 – 2002 Teamleider Reiniging - Dienst Binnenstad Amsterdam
Leidinggeven en coaching aan 30 medewerkers van de uitvoering. Het structureren en aansturen van de dagelijkse inzamel en veegactiviteiten en het coördineren van de bijzondere inzameling (bedrijfsafval, grofvuil, GFT). Het implementeren van een reorganisatie. Samenwerken met de afdeling openbare ruimte over het beheer en inrichting van de Openbare Ruimte. Samen met collega teamleiders begeleiden van de plaatsing van ondergrondse afvalinzamelsystemen in het centrum van Amsterdam. Samenwerken met stadstoezicht over milieu zaken in horeca gebieden in de Binnenstad van Amsterdam. Het voorlichten van bewoners en ondernemers tijdens beheergroepvergaderingen. Afhandelen van klachten van gebruikers van de openbare ruimte.

1996 – 1999 Management assistente Dienst Binnenstad Amsterdam
Volledige Administratieve en organisatorische ondersteuning van het sectorhoofd Openbare Ruimte, Hoofd reiniging en het managementteam.

1990 – 1996 Directie Secretaresse / Management assistente Randstad
Via Randstad Uitzendbureau heb ik diverse banen vervuld op basis van tijdelijke dienstverbanden.

Opleidingen

2006 – 2007 Academie voor Coaching & Counseling Utrecht; Opleiding tot Coach & Counselor (HBO).
2003 – 2005 Opleidingsinstituut ROI: De manager van morgen, HBO management opleiding; Cursus coachen van medewerkers.
1999 – 2001 Diverse interne trainingen op HBO niveau: participerend leidinggeven; aanpak ziekteverzuim; coachend leidinggeven.
1986 – 1990 Academie voor Fysiotherapie Amsterdam, 3e jaar behaald.
1985 – 1986 Luzac College, Den Haag. Havo 4 + 5. Diverse certificaten behaald.
1984 – 1985 Inter College, Den Haag. HBO Management opleiding.
1979 – 1984 High School, Washington DC, V.S.
1977 – 1979 Mermelius Gymnasium, Alkmaar.

Meer over mij

Zo besteed ik mijn vrije tijd

2014 –heden
Vrijwilliger zwemvereniging Zwemlust in Utrecht. Lesgeven aan Jeugd, ABC diploma en zwemvaardigheid.

1995 – heden Dansen
Salsa, Rock en Roll en Lindyhop. Mijn man en ik hebben elkaar ontmoet tijdens een Rock en Roll feest. Dit is een belangrijk onderdeel van ons leven. Samen met onze kinderen gaat er bijna geen dag voorbij dat we niet even de muziek aanzetten en dansen.

1995 – 1996
Vrijwilligster natuurvereniging IVN in Artis. Samen met andere vrijwilligers kleine kinderen laten kennismaken met kleine dieren zoals konijnen, muizen, ratten, cavia’s en wandelende takken.

1993 – 1995
Fysiotherapeutisch verzorgster van een heren handbalteam in Utrecht. Wekelijks aanwezig bij trainingen en wedstrijden voor het verzorgen en voorkomen van blessures.

!987 – 1988
Roeicoach van een heren team bij Nereus roeivereniging in Amsterdam

1978 – heden
Sporten; zwemmen, skiën, roeien, aerobics, hardlopen.

Werkgebied

  • Utrecht 50km
Talentcard®