Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Ronald Popelier

Ronald Popelier

Personalia

Leeftijd
68 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Duits
  • Engels
Talen (schrijven)
  • Duits
  • Engels
Rijbewijs
  • B - Personenauto
  • E - Aanhanger

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

MIJN PROFIEL
Een Nederlandse Brabander, een inspirerende, competente en voorbeeld gevende manager die zijn medewerkers steeds weer weet te motiveren om hun eigen verantwoordelijkheden te dragen met als gezamenlijk doel te gaan voor het beoogde resultaat.

Door mijn horeca- en management-gen kan ik het juiste gevoel overbrengen naar de gasten (particulieren/grote/kleine zakelijke relaties) en weet deze op een gastvrije wijze, met oog voor het zakelijke belang, te boeien en te binden.

Werkervaring;
1 januari tot heden
Restaurant “den Heerlijkheid” te Moergestel
Gastheer

Taken en verantwoordelijkheden
verantwoordelijk voor de organisatie van de restaurantwerkzaamheden
aannemen, opleiden en begeleiden van nieuwe werknemers
verantwoordelijk voor de inkoop van alle restaurantbenodigdheden
inkoop en samenstellen van de wijnkaart
fungeren als gastheer in het restaurant
adviseren van de gasten bij het maken van de menukeuze met de bijbehorende wijnkeuze

1 januari 2009 tot 31 dec. 2013
Theater & Grand Café de Schalm te Veldhoven
Horeca manager

Taken en verantwoordelijkheden
eindverantwoordelijk voor de horeca-exploitatie
administratieve taken, kasverantwoording, facturatie
maken en opvolgen offertes, omzetprognose
programmeren kassa’s, vergaderingen en overige reserveringen
afspraken maken m.b.t. partijen, bedrijfs- en theaterevenementen
gastheer evenementen in het theater
gastheer in het restaurant
selecteren en aannemen van nieuwe werknemers
voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken
aansturen van restaurant- en keukenmedewerkers
samenstellen van het assortiment evenals de inkoop
maken van afspraken met leveranciers

1 september 2006 tot 1 januari 2009
Restaurant “De 7 Zonden” te Goirle
Restaurantmanager

Taken en verantwoordelijkheden
eindverantwoordelijk voor de organisatie van de restaurantwerkzaamheden, feesten en partijen
aannemen, opleiden en begeleiden van nieuwe werknemers
verantwoordelijk voor de inkoop van alle restaurantbenodigdheden
inkoop en samenstellen van de wijnkaart
fungeren als gastheer in het restaurant
adviseren van de gasten bij het maken van de menukeuze met de bijbehorende wijnkeuze

01 september 2000 – 1 september 2006
Hotel "De Druiventros" te Berkel-Enschot
Restaurantmanager

01 september 1999 – 1 september 2000
Restaurant "Van Groeninge" te Hilvarenbeek
Restaurantmanager

1989 - 1999
Restaurant "De Landorpse Hoeve" te Hoogeloon
Eigenaar - Chefkok

1986 - 1989
Gasterij “Den Verzorgden Dis” te Bladel
Eigenaar - Chefkok

1980 - 1986
Restaurant “De Hovel” te Goirle
Ober/kelner


OPLEIDING
Diploma MAVO-4
MHS "De Rooi Pannen" Tilburg
Leermeester SVH-onderwijscentrum
Ondernemerstraining SVH-onderwijscentrum
BHV ( met recent certificaat )


HOBBY’s
 Koken
 Tuinieren
 Fietsen (mountainbike)
 Wandelen (bergen)
 Skiën
 Huisdieren

Wat breng ik mee?

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • salesmanager
Sector(en):
  • Horeca
Carrièreniveau:
  • Leidinggevend
Beschikbaar vanaf:
  • Binnen 1 maand

Werkervaring

01-01-2099 tot 31-12-2013
Theater de Schalm
Functie; horecamanager

Opleidingen

01-08-1973 tot 30-06-1977
Hotelschool "De Rooi Pannen" Tilburg

Leermeester.
Ondernemerstraining.
Recente BHV

Talentcard®