Paul van den Broek
Bedrijfsleider horeca, Catering manager, Restaurant manager, Hospitality manager
Personalia
- Leeftijd
- 61 jaar
Rijbewijs en talenkennis
Talen (spreken)
Talen (schrijven)
Rijbewijs
Dit ben ik
Mijn dromen en ambities
Ik zoek een commerciële uitdaging op hospitality gebied waarbij ik met mijn passie voor gastvrijheid en werken voor- en met mensen dagelijks het verschil kan maken.
Ik ben pragmatisch, denk in kansen, niet in problemen en heb een groot oplossend vermogen hierbij staat financieel en sociaal resultaat voorop.
WERK ERVARING
Bedrijfsleider Fred en Douwe City Lounge febr. ’12 – febr. ’14
- Dagelijkse leiding. Team van 25 medewerkers, plannen, coachen, beoordelen.
- Samenstellen van drank- en menukaarten, kostprijs calculatie- en menu engineering systeem opgezet.
- Controleren en sturen op financiële gegevens, verantwoorden aan directie
Einde dienstverband door faillissement.
Catering manager Sodexo Nederland sept. ’07 – febr. ’12
- Plannen en inroosteren 25-30 medewerkers plus pool van uitzendkrachten.
- Financieel verantwoordelijk voor diverse outlets, restaurant en winkel. Bestellen en voorraad beheer.
- Personeelsplanner gemaakt in Excel voor 5 verschillende afdelingen en aantal externe Sodexo locaties.
- Van diverse onafhankelijke teams, één goed samenwerkend, flexibel en vooral gastvrij team gemaakt.
Zelf ontslag genomen voor nieuwe uitdaging.
Sous chef Sodexo Nederland dec.‘06 - sept. ’07
- Aansturen van 7 koks op grote en complexe catering locatie. Verantwoordelijk voor inkoop en HACCP. Veel banqueting (van 100-550 gasten).
- Opdracht gerealiseerd om van koks met een traditionele catering instelling, een gastvrij team van flexibel inzetbare koks te maken
Intern van functie veranderd
Ondernemer-kok-gastheer
Rest. De Tafelberg –
Jo & Paul exclusief thuis uit eten jan. 1987 – dec. 2006
- Uitbaten van een restaurant in het middensegment met 80 zitplaatsen en 100 terras plaatsen.
- Op (om) gebouwd in de loop der jaren van café-restaurant met eenvoudige kaart tot aan luxe middenklas restaurant met Frans/ Mediterrane keuken.
- Exclusieve catering op locatie van klein exclusief diner voor 20 personen tot aan complete trouwerijen met muziek en tent.
Zaak verkocht eind 2004, vervolgens nog 2 jaar de catering verzorgd bij diverse gasten thuis.
Daarvoor 2 jaar gewerkt als bedrijfsleider bij café-restaurant De Tafelberg en 4 jaar in Spanje gewerkt als leerling kok en sous- chef bij HODISA in Denia.
OPLEIDINGEN & CURSUSSEN
Waar Opleiding /Training / cursus Jaar
BUP, Denia, Spanje Bachillerato 1980
A. Roland Holst, Hilversum 3 HAVO 1978
Sodexo Diverse trainingen communicatie en personeel 2009-2012
Effectieve verzuimgesprekken voeren 2008
Resultaat gericht en teamgericht ondernemen 2008
Training “Ik kies bewust” 2008
Training mondeling communicatie 2007
NIBHV Certificaat gebruik AED + jaarlijkse update 2007-2012
Basisopleiding BHV + jaarlijkse update 2007-2012
SVH Implementatie Hygiënecode voor de Horeca 1997
Sociale Hygiëne 1996
Wijncertificaat 1995
Ondernemerstraining 1994
Leermeester keuken (t/m niveau 5) 1992
Vakbekwaamheid Restaurantbedrijf 1986
Vakbekwaamheid Cafébedrijf 1986
Bedrijfschap Horeca Handelskennis Drank- en Horecawet 1993
Taalvaardigheden Lezen Spreken Schrijven
Nederlands Goed Goed Goed
Engels Goed Goed Beperkt
Spaans Goed Goed Goed
Duits Beperkt Beperkt Niet
Frans Niet Beperkt Niet
Computervaardigheden Basis Ervaren Expert
Excact voor dos
ervaren
Unit4 basis
MS Office ervaren
Micros 2700 kassa ervaren
Eijssink Vectron kassa ervaren
Eijssink personeelsplanner expert
Hobby’s
Lezen (biografieën, politiek, geschiedenis) duiken(SSI assistent instructeur) en fietsen
REFERENTIES
Worden op verzoek verstrekt