• Werkzoekend: Nee
 • Zichtbaarheid: Openbaar
 • Delen:

Persoonlijk


Werkervaring: Feb 2013 – heden: uitzendorganisatie in de functie van relatiebeheerder. Ik ben verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande klanten en het uitbreiden van het…

Persoonlijk

Werkervaring:

Feb 2013 – heden: uitzendorganisatie in de functie van relatiebeheerder. Ik ben verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande klanten en het uitbreiden van het klantenbestand. Ook ben ik betrokken bij de werving van uitzendkrachten om dat ik moet inschatten of de uitzendkracht past bij een bestaande of nieuwe klant en hierdoor de kwaliteitseisen van de klant kan inpassen. Ik onderhoud de internationale contacten met mijn partners.

Feb 2012 tot feb 2013: uitzendorganisatie in de functie van accountmanager. Ik was hier verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van het klanten bestand. In overleg met de klant werden hierbij de verwachtingseisen vertaalt naar resultaten . Ook deed ik hier de werving van alle buitenlandse uitzendkrachten (hiervoor heb ik een netwerk in de Europese landen). Onze doelgroep was voornamelijk Chauffeurs (c en ce) en logistiek personeel.

2004 tot feb 2012: uitzendorganisatie in de functie van accountmanager. Ik was hier verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van het klanten bestand(ik heb nog nooit een klant verloren door dat wij ons werk niet goed deden). Toen ik hier begon had we 40 uitzendkrachten werken en toen ik het bedrijf verliet waren er dagelijks 400 uitzendkrachten aan het werk. 90% van alle klanten vielen onder mijn hoede. Ik heb hier een netwerk opgebouwd van partners in de meeste EU landen .


Voor 2004: heb ik o.a. gewerkt voor Alexander Calder reïntegratie om bijstandsgerechtigde naar werk te begeleiden en samen met de klant de servicelevels vaststellen en vertalen naar werkprocessen.Kenmerken: positief ingesteld, zeer ervaren in de uitzendbranche, een doorzetter, altijd denken in kansen in plaats van problemen, Teamspeler maar kan ook prima alleen werken, Prima relatiebeheerder, ik ben een goede gesprekspartner op elk niveau.

Opleidingen en Cursussen: Detailhandelschool, Intercedent opleiding, documentherkenning, BHV (verlopen) VCA(verlopen) en diverse Brandweer opleidingen.

Hobby’s: Tuinieren, wandelen met mijn hond, op vakantie gaan, zwemmen, en natuurlijk mijn gezin welke bestaat uit mijn vrouw en mijn 2 jong volwassen kinderen.

Lees meer
Stimuleer je carrière, volg je passie, blijf leren!

Vaardigheden

 • Rijbewijs

  A - Motor, B - Personenauto, E - Aanhanger

 • Talenkennis (spreken)

  Nederlands (Uitstekend), Duits (Goed), Engels (Goed)

 • Talenkennis (schrijven)

  Nederlands (Uitstekend), Duits (Goed), Engels (Goed)

Mijn actuele situatie

 • Functie: salesmanager
 • Sector: Zakelijke Dienstverlening
 • Carrièreniveau: Ervaren
 • Beschikbaar vanaf: In overleg

Mijn werkgebieden

Klik om de werkgebieden van Will van Lier te bekijken

Mijn documenten