• Werkzoekend: Nee
 • Zichtbaarheid: Openbaar
 • Delen:

Persoonlijk


Als Kwaliteitsmanager ben Ik ben in staat de organisatie mee te nemen in de veranderingen en naar een hoger plan te tillen. Met procesanalyses overzie ik complexe situaties binnen een organisatie,…

Persoonlijk

Als Kwaliteitsmanager ben Ik ben in staat de organisatie mee te nemen in de veranderingen en naar een hoger plan te tillen. Met procesanalyses overzie ik complexe situaties binnen een organisatie, waardoor ik veranderingen in de bedrijfsvoering in gang kan zetten die rendement en een toegevoegde waarde leveren aan de organisatie. Integraal kwaliteitsmanagement staat in mijn visie altijd centraal. Kennis delen en ervaringen uitwisselen is daarin een voorwaarde. Ik opereer graag op tactisch/strategisch niveau, omdat ik daar het best gedij. In deze positie kan ik de operatie verbinden met de strategische bedrijfsvoering. Ik ben creatief, ondernemend, heb organisatietalent en wil op een maatschappelijk verantwoorde manier werken.

Momenteel ben ik werkzaam als kwaliteitsspecialist en mvo-adviseur voor POSG te Hedel, een dienstverlenende organisatie op het gebied van mobiliteit.
In mijn werkzaamheden staan de visie op kwaliteit, die vertaald moet worden naar een kwaliteitsbeleid binnen de organisatie, centraal. Dit resulteert in procedures en concrete acties die een constante verbetering moeten bewerkstelligen.

Los van het feit dat procesmanagement elke organisatie meetbare gegevens verschaft op basis waarvan haar kwaliteitsdoelen haalbaar en aantoonbaar worden, biedt een PDCA cyclus in elk van haar processen een garantie voor voortdurende verbetering. Daar ligt mijn hart en daar wil ik graag aan blijven werken. Op deze manier kan ik veel betekenen voor de organisatie.

Heldere communicatie is, wat mij betreft, een van de pijlers voor succesvol werken.

Dat ik pragmatisch en gedreven ben kunt u het beste navragen bij de mensen waarmee en waarvoor ik werk. Desgewenst kan ik u namen van referenties beschikbaar stellen.

Een en ander kunt u niet alleen terugvinden op mijn CV, maar ook op mijn LinkedIn-pagina waar u tevens een aantal aanbevelingen kunt vinden.
Los daarvan kan ik in een persoonlijk gesprek natuurlijk meer over mezelf vertellen en ingaan op uw specifieke vragen. Ik stel dan ook voor om eens een afspraak te maken.

U kunt mij ook vinden op LinkedIn:
http://nl.linkedin.com/**************

Lees meer
Stimuleer je carrière, volg je passie, blijf leren!

Vaardigheden

 • Rijbewijs

  B - Personenauto

 • Talenkennis (spreken)

  Engels (Goed)

 • Talenkennis (schrijven)

  Nederlands (Goed)

Mijn actuele situatie

 • Functie: salesmanager
 • Sector: Zakelijke Dienstverlening
 • Carrièreniveau: Senior management
 • Beschikbaar vanaf: Per direct

Mijn werkgebieden

Klik om de werkgebieden van Ike Nagelkerke te bekijken

Mijn documenten