• Werkzoekend: Nee
 • Zichtbaarheid: Openbaar
 • Delen:

Persoonlijk


Profiel: Gedreven professional in techniek. Zelfstarter en altijd bereid om bij te leren. Vindt het leuk om op locatie bij klanten te werken. Klanttevredenheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel.…

Persoonlijk

Profiel:
Gedreven professional in techniek. Zelfstarter en altijd bereid om bij te leren. Vindt het leuk om op locatie bij klanten te werken. Klanttevredenheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel.

Opleidingen:

1995 - 1997 MBO/MTS korte opleiding elektrotechniek : Diploma
1994 - 1995 MBO oriënteren en schakelen : n.v.t.
1991 - 1994 Technisch College Maasland elektrotechniek : Diploma
1988 - 1991 Mavo/Havo : Geen Diploma


Cursussen:

2011 VCA Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VOL) : Diploma
2000 Bedrijfsvoering van elektrische installaties hoogspanning : Certificaat
2000 Veiligheidsinstructie aardgas (VIAG) : Certificaat
1999 VCA Vakbekwaamheid door BVQI : Certificaat
1998 Servicemonteur warmtekrachtkoppeling met gasmotoren : CertificaatWerkervaring:

2005 - heden Autobedrijf Hamaekers
Bedrijfsleider zelfstandig ondernemer

In het familiebedrijf van mijn vader ben ik verantwoordelijk voor alle voorkomende technische reparaties en commerciële zaken. Het gaat hier om in- en verkoop van tweedehands personenauto’s. Daarnaast heb ik me toegelegd op het ontwikkelen van een import- en exportkanaal voor Autobedrijf Henny Hamaekers.

2001 – 2005 Powered_by_LA.
Bedrijfsleider zelfstandig ondernemer

Gedurende de periode dat ik in de Verenigde Staten woonde, heb ik als zelfstandig ondernemer een internetbedrijf opgezet. Powered by LA specialiseerde zich in het leveren van diensten aan de amusements- en muziekindustrie via internet. Hierbij konden klanten nieuwe audioproducten bestellen. Daarnaast maakte een after-sales service onderdeel uit van het dienstenpakket.

1999 – 2001 Essent Energy Systems
hoofdmonteur storingen en onderhoud warmtekracht- koppeling

Als hoofdmonteur was ik verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud en oplossen van storingen aan Essent installaties in de regio Limburg-Zuid. Tevens voerde ik verschillende revisies uit aan installaties in geheel Limburg. Daarnaast heb ik gewerkt aan projecten op het gebied van stadsverwarming, onder andere in de regio Heerlen.

1997 – 1999 Essent Energy Systems.
onderhoudsmonteur warmtekrachtkoppeling

Na een intensieve cursus van zes maanden ben ik bij Essent Energy Systems gestart als onderhoudsmonteur warmtekrachtkoppeling. Ik was verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en onderhoud aan warmtekrachtinstallaties. In deze functie was kennis vereist op het gebied van PLC-besturingen, installatietechniek, mechanica, gastechniek, elektrotechniek en procestechniek.

Vaardigheden:

Ik beschik over een goede kennis van het Engels en Duits. Ik heb drieeneenhalf jaar in de VS gewoond en mij altijd in taal geïnteresseerd.


Hobby’s:

In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan muziek. Als DJ word ik regelmatig gevraagd om optredens te verzorgen tijdens danceparty’s. Daarnaast vind ik het leuk om zelf onderhoudswerkzaamheden uit te voeren aan oldtimer auto’s.


ik ben aan een nieuwe werkomgeving toe waarin ik mezelf ook verder in kan ontwikkelen. ik vind het belangrijk om analytisch, observerend en oplossingsgericht te zijn, en dat er gewerkt wordt aan de gestelde doelen. Ik ben zelf collegiaal ingesteld en vindt het prettig om in een team te werken maar ik kan mij ook prima zelfstandig redden in mijn werkzaamheden. Verder ben ik stressbestendig, accuraat en klantgericht. Ik beschik over veelzijdige internationale werkervaring.

Lees meer
Stimuleer je carrière, volg je passie, blijf leren!

Vaardigheden

 • Rijbewijs

  B - Personenauto

 • Talenkennis (spreken)

  Duits (Goed), Engels (Goed)

 • Talenkennis (schrijven)

  Engels (Goed), Duits (Matig)

Mijn actuele situatie

 • Sector: Techniek
 • Carrièreniveau: Ervaren
 • Beschikbaar vanaf: Per direct

Mijn werkgebieden

Klik om de werkgebieden van .......... ............... te bekijken