Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Nadya Akchurina

Nadya Akchurina

Personalia

Leeftijd
64 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Russisch
  • Engels
  • Nederlands

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Ik woon nu 12 jaar in Nederland. Dit heeft veel persoonlijke veranderingen voor mij betekend. In Rusland werkte ik als arts. Op de grond van mijn opleiding in Rusland is - na diplomawaardering door de Nuffic - gesteld dat mijn opleiding daar gelijk staat aan 4 jaar academische opleiding in de geneeskunde. Dit betekent dat ik in Nederland niet als arts werkzaam mag zijn.
Ik heb in totaal 23 jaar gewerkt in het medisch vakgebied. Ik heb het werk altijd met veel plezier gedaan en vond mijn vakgebied zeer interessant. In Nederland ben ik dan ook, zodra mijn Nederlands goed genoeg was, in de zorgsector aan de slag gegaan. Eerst deed ik dat als vrijwilliger, later ben ik via een uitzendbureau gaan werken.
Vanaf 2010 volg ik MBRT opleiding bij Fontys Hogeschool.
De laatste 3 jaar werk ik via de Flexpool van De Bilthuysen als helpende. Het werk vind ik erg leuk en ik haal er veel voldoening uit. Ik heb geleerd wat de verzorging van ouderen inhoudt: je luistert naar hun verhalen en geeft antwoord op hun vragen, stelt ze gerust wanneer dat nodig is, informeert ze en helpt ze met de dagelijkse verzorging.
Ik ben in het bezit van mijn NT2 niveau II diploma, wat betekent dat mijn Nederlands voldoende is om een studie op HBO niveau te kunnen volgen.
Behalve kennis en ervaring heb ik hart voor mijn werk en voor mijn collega’s. Ik werk zeer nauwkeurig en maak me sterk voor kwaliteit en goede resultaten. Ik bezit doorzettingsvermogen, energie, discipline en verantwoordelijkheid

Wat breng ik mee?

Mijn huidige situatie

Sector(en):
  • Voeding & Beweging
Carrièreniveau:
  • Student
Beschikbaar vanaf:
  • Binnen 2 maanden

Opleidingen

01-09-2010 tot 01-06-2014
MBRT- Hogeschool Fontys

01-06-1978 tot 01-06-1984
Rusland: 1978-1984: geneeskunde- arts (maatschappelijk werk)

Meer over mij

Werkgebied

  • Utrecht 10km
Talentcard®