Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Fred Heideveld

Fred Heideveld

Personalia

Leeftijd
64 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Duits
  • Engels
  • Nederlands
  • Frans
Talen (schrijven)
  • Nederlands
  • Duits
  • Engels
Rijbewijs
  • A - Motor
  • E - Aanhanger

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Bijzonderheden Zeer goede computerkennis microsoft office, diverse hotel programma’s waaronder
VIPS, diverse kassasystemen, rooster en salaris programma’s Nedap en SP expert.


Hobby Koken, uitzoeken hoe gerechten zijn ontstaan, politiek en algemene kennis

Wat breng ik mee?

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • intercedent
Sector(en):
  • Voeding & Beweging
Carrièreniveau:
  • Leidinggevend
Beschikbaar vanaf:
  • Per direct

Werkervaring

Werkervaring

2010 – april 2014 Stichting RAZ Teamleider Horeca & Facilitaire Dienst bij de Keizershof te Utrecht
Branche : Gezondheidszorg ( m.n. ouderenzorg )
Werkzaamheden : verantwoordelijk voor de gehele F & B en facilitaire afdeling
: omvormen en implementeren werkwijzen naar hotel concept wat
geresulteerd heeft in het toekennen van een 4 sterren
hotelclassificatie
: implementeren nieuwe totaal leverancier voor RAZ landelijk
: schrijven en implementeren nieuwe menu cyclussen
: ontwikkelen voedingsbeleid
: ontwikkelen Banqueting map i.v.m. uitbreiding zalenverhuur
: proactief initiëren van acties gericht op verkoop
: bewaken operationele voortgang
: bewaken kostenreductie
: opstellen budget in concept incl. nieuwe investeringen
: selecteren en aannemen nieuwe medewerkers
: functionering en beoordelingsgesprekken
: ziekteverzuim en re-integratie
: lid management team

2004 – 2009 UW Holding Hoofd Catering
Branche : Bedrijfscatering
Werkzaamheden : opzetten nieuwe catering structuur
: implementeren nieuwe werkwijzen
: verantwoordelijk voor 7 locaties
: leidinggeven aan 3 locatiemanagers met 30 medewerkers,
: ziekteverzuim en re-integratie
: totale inkoop alle cateringbenodigdheden
: opzetten begroting, totale geld afdracht,
: bijbehorende rapportages
: formule en kwaliteit- controleur, H.A.C.C.P.
: 2 x per maand koken voor B & W van Utrecht

2001 – 2004 Landal GreenParks Food & Beverage Manager
Branche : Bungalow verhuur
Werkzaamheden : implementeren nieuwe werkwijzen
: leidinggeven aan 40 medewerkers
: dienstroosters
: aansturen op basis van forecast management
: Food en Beverage Control
: functionering en beoordeling gesprekken
: lid management team

1999 – 2001 Dille & Kamille Horeca manager ( projectmatig )
Branche : Retail
Werkzaamheden : opzetten en implementeren nieuw horecaconcept
: schrijven van service manual en H.A.C.C.P. plan
: instructie, training en begeleiding
: inkoop horecabenodigdheden

1998 – 1999 Scylla Tours Personeel Manager / Quality Controller
Branche : Cruise schepen
Werkzaamheden : opzetten en implementeren nieuw personeelsbeleid
: werven, selecteren, aannemen, en beoordelen
: opzetten personeelsdossiers
: opzetten trainingstraject voor alle medewerkers i.v.m.
standaardiseren van het service verloop aan boord alle schepen
: dienstroosters voor 6 cruiseschepen
: lid van management team
1995 – 1997 Scylla Tours Hotel Manager
Branche : Cruise schepen
Werkzaamheden : opzetten en leidinggeven aan een hotel organisatie en
facilitaire dienst aan boord van een nieuw cruiseschip
: leidinggeven aan 30 medewerkers
: training, begeleiding en beoordeling
: totale in- en verkoop,
: beheren voorraden, food, non food en hotelbenodigdheden
: boordboekhouding, beheren diverse geldstromen

1978 – 1995 : Diverse functies in verschillende bedrijven o.a.
: 3 jaar als Sous Chef / Chef de Rang o.a. bij de Librije te Zwolle
: 3 jaar in Zwitserland als Chef de Service, Schloss Habsburg
: 4 jaar als Head Waiter en assistant Chief Steward, rederij Cunard
: 4 jaar als Restaurant Manager o.a. Scandic Crown, Baron Hotels

Opleidingen

Opleidingen na de middelbare school

1993 – 1994 SVH,Stichting vakonderwijs Horeca Utrecht
Examinator voor hotelscholen en ROC
1991 – 1992 SVH Utrecht
Leermeester
1986 – 1987 Schweizer Hotelierverein Hotelschool Davos
Vakken : Internationaal hotel management en organisatie Zwitserland
Internationale keuken inclusief tafelbereidingen
Wijn- en cocktailkennis
1981 – 1983 SVH Hotelschool Zwolle
Bedrijfsvoering & Bedrijfsbeheer Horeca, BBH
Vakken : Recht
Bedrijfsadministratie
Personeelsmanagement
Economie
Marketing
Bedrijfsorganisatie
1980 – 1981 SVH Hotelschool Zwolle
Vakbekwaamheid Restaurantbedrijf
1977 – 1978 SVH Hotelschool Zwolle
Vakbekwaamheid voor het Cafébedrijf


Cursussen

2007 Psychische Handicaps voor UW Meander Groep
2005 – 2006 No Return voor UW Meander Groep
2002 van Visie naar Actie voor Landal GreenParks Hospitality
2001 One Team One Mission 1 en 2 voor Landal GreenParks Hospitality
1997 H.A.C.C.P. controlebureau de Wit
1994 Gesprekstechnieken voor leidinggevenden SVH
1993 Gastvrijheid & Resultaten voor Baron Hotels Hospitality

Meer over mij

Werkgebied

  • Utrecht 50km
Talentcard®