Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Radjoe Soebdhan

Radjoe Soebdhan

Personalia

Leeftijd
63 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Engels
  • Nederlands
  • Duits
  • Frans
Talen (schrijven)
  • Engels
  • Nederlands
  • Duits
  • Frans

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Ben helaas door reorganisatie nu werkeloos.
Motivatie:
Mijn uitdaging is aan het werk te gaan bij een organisatie die aan mijn profiel voldoet. Customer Care is een passie en ik ben iemand met enthousiasme en doorzettingsvermogen; die ook kan ‘afzien’ als klanten soms ook eens meer klagen dan normaal gebruikelijk is. Iemand die haar werkplek weet in te richten en graag de ruimte krijgt om met initiatief een betere invulling van de werkplek te realiseren. Opvolgen van het beloofde is wezenlijk en wil graag de iedere groei van de organisatie van dichtbij mee maken. Ben een schaap met geen 5 maar 10 poten.

Competenties:
Sociale- Culturele eigenschappen (behandel een ieder met respect om respect terug te krijgen), geen 9-5 mentaliteit (alleen de wekker in de ochtend heeft prio), leergierig (ontwikkelen is wat de mens maakt), omgaan met spanning en tegenslag ( stress is een uitdaging en geen belemmering) , harde werker(tijd is geld), kwaliteit leveren (meest belangrijke voor de imago van mijzelf en het bedrijf), succesvol willen zijn( tot het uiterste gaan en samen het doel te bereiken), ondernemen en commercieel zijn (luisteren naar de behoeften en daarop inspelen), betrouwbaar en eerlijk(integriteit), vernieuwen en vooruit denken(learned skills toepassen en verbeterpunten durven aan te kaarten), plannen en organiseren(Time management , vooruitplannen is mijn motto),
Hobby’s en interesse:
Verre reizen gecombineerd met vrijwilligers werk. Hier ben ik mee opgegroeid en overgedragen naar mijn dochter(die heeft vorig jaar ook vrijwilligers werk gedaan in India,China en Bali). Ben naar India, China, Thailand, Suriname, Brazilië, Israel en nog meer landen geweest en ga dan op zoek naar scholen of weeshuizen om kinderen Engels te leren of bekend te maken met verschillende sport activiteiten.
Lezen van Surinaams Literatuur, Engels boeken (Dahl/Levin).
Sport: dames voetbal (rechts buiten) gespeeld. Ajax/Arsenal fan. Fitness 3x in de week ( 7 jaar geleden heb ik me van maat 44 naar 34 getraind)

Wat breng ik mee?

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • administrateur
  • hoofd administratie
  • salarisadministrateur
Sector(en):
  • Zakelijke Dienstverlening
Carrièreniveau:
  • Ervaren
Beschikbaar vanaf:
  • Per direct

Werkervaring

Februari tot heden
Vrijwilligers werk: Nederlandse en Engelse les aan niet Nederlandse vrouwen , Buurtpreventie en administratie bij de Amsterdamse Politie.

November 2010 – november 2013 Accenture
Reden van vertrek; contract niet omgezet in vaste dienst wegens gewijzigde bedrijfspolicy.

- Project management/ Supervisor : Project KLM Nederland Customer Care. Ben verantwoordelijk geweest voor het verwerken van de aswolk (4500) claims. In 3 maanden de achterstand afgehandeld en ben door mijn jarenlange ervaring in de Customer Care sector, benutten van Sales oppertunities en uitstekende communicatieve vaardigheden met het KLM Management en klanten gepromoveerd tot het managen van het project en Supervisor van het Accenture KLM Customer Care team (15 medewerkers). Het team bestond uit claim afhandelaars, callcenter en Social Media en verwerkte alle passagiers commentaren. Naast het leidinggeven heb ik ook de training voor KLM Accenture medewerkers, kwaliteit bewaking en het zelfstandig nemen van compensatie beslissingen namens KLM, vervangen van de KLM supervisors. Opzetten en updaten van de wekelijkse uren/afgehandelde claims rapportage van Accenture naar KLM Customer Care t.b.v. het contract. Wekelijkse meetings met de klant KLM om bestaande processen te evalueren, nieuwe processen te implementeren en verbeterpunten aan te kaarten voor KLM en de passagiers. In- en outbound (escalatie) gesprekken voeren met passagiers. Sales oppertunity is de uitbreiding naar Social Media en Marketing geweest.

Maart 2002 – september 2010 American Express Services Europe Ltd.
Reden van vertrek: Reorganisatie

- Afdeling Corporate Services Amsterdam – Sales support Multi/global en Mid Market Accounts
o Debiteurenadministratie / incasso Business Travel en Corporate Accounts. Verzorgen van de gehele debiteurenadministratie/ efficiënt incasseren van uitstaande saldi /assisteren bij het opzetten van de nieuw in te richten debiteurenadministratie / onderhouden van contacten met de incasso partners/coachen van andere debiteurencollega’s en kwaliteitscontrole..
o Risico Management - Door de afdeling verkoop aangeleverde contracten/bedrijven toetsen op kredietwaardigheid (ratio’s/jaarverslagen) en American Express Risk Management Uk policies. Opvragen van aanvullende garanties (bank- en moeder garanties). Bij faillissement / surseance en cash flow problemen de juiste acties ondernemen (correspondentie naar de curator etc.). Contracten controleren op rechtsgeldigheid, volgens de Nederlandse Wet en Regelgeving Financiële Instanties vereiste documenten opvragen. Review van bestaande accounts.
o Compliance & Ethics + Auditor op contracten met Global en Multinational accounts. Alle door de De Nederlandsche Bank opgelegde Wet-en Regelgeving voor Financiële Instanties. Bijv. PSD/3rd AML/SEPA/MOT/WID/WFT

September 1980– 2001 ABN – AMRO Bank N.V.
Reden van vertrek: Reorganisatie

September 1980 – 31 december 2001/Afdeling buitenland, adviseren van klanten over buitenlands betalingsverkeer/aan- en verkoop buitenlandse valuta/ Letter of Credit en Postwissels en overige documenten m.b.t. in- en export / Treasury Desk ( Valuta Arbitragant) / Afdeling Buitenlands Betaling Verkeer; controle en approven van alle uitgaande buitenlandse overboekingen / Afdeling Kas-balie/Afdeling Receptie / Afdeling Cliëntenadvies Particulieren.

Opleidingen:
September 1973 – 1977 M.A.V.O. Diploma behaald
September 1977 – 1979 H.A.V.O. Diploma behaald / Handelswetenschappen + Talen
September 1979 – 1980 H.E.A.O. Diploma niet behaald / Ben van januari 1980 tot augustus gaan reizen o.a.
India/Thailand/Maleisië/Saudi Arabië/Amerika/Peru/Argentinië
November 1997 Certificaat Professionele Gastvrijheid. Hoge Hotelschool Maastricht
NIBE I/II en III behaald
November 2013 tot 28 februari: Opleiding Workforce Management, stageplek Gemeente Amsterdam Customer Care

Opleidingen

MAVO/HAVO/Workforce Management
Handel/Talen

Meer over mij

Werkgebied

  • Almere 50km
Talentcard®