Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Willem Huiskamp

Willem Huiskamp

Personalia

Leeftijd
64 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Nederlands
  • Duits
  • Engels
Talen (schrijven)
  • Nederlands
  • Duits
  • Engels
Rijbewijs
  • B - Personenauto
  • E - Aanhanger

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Profiel

Werken moet geen energie kosten, maar je energie geven. In mijn ervaring kun je je dan voor de volle 100% geven. Dan hoef je niet eens na te denken over de vraag wat een 9 tot 5 mentaliteit betekent; die heb je dan gewoon niet.

Ikzelf heb altijd op deze manier in mijn werk gestaan. Bij de bedrijven, waar ik tot nu toe gewerkt heb, heb ik altijd gefunctioneerd vanuit deze gedachten. Flexibiliteit is daarbij één van de kernwoorden. Werkend vanuit deze visie, ben ik er ook achter gekomen, dat ik in staat ben me snel aan een werkomgeving aan te passen. Datgene, dat ik moet weten om mijn werk goed te doen, leer ik snel. Ik heb immers plezier in mijn werk en doe daarvoor graag wat er voor nodig is.

Daarnaast vind ik voor dat plezier in het werk ook het onderlinge contact met de collegae belangrijk. Doe vooral gewoon tegen elkaar, probeer elkaar te helpen als dat nodig is en leer van elkaar. Deel jouw kennis met anderen waar zij hun kennis met jou delen. Kortom, ga als mens met elkaar om. Als team werk je dan het prettigst en ben je uiteindelijk het meest productief. Met mijn communicatief vermogen lukt het in een dergelijke werkomgeving ook om mogelijke obstakels op de weg te voorzien, te voorkomen of (samen met de collegae) snel op te lossen.

De juiste mens op de juiste plek, werkend in zo een team, zorgt bovendien voor efficiënter werken voor het bedrijf. Talenten worden gebruikt en niet verspild. Ideeën worden geboren en gewaardeerd. Samen sterk en sterker.


Competenties

ITIL --- werkplekbeheer --- kennis van Windows en Office-toepassingen --- kennis van hardware --- analytisch --- pietje precies --- communicatief sterk, zowel in woord als daad -- in staat om dingen te vertalen naar begrijpelijke taal --- een veelzijdig persoon --- empatisch --- kan goed met mensen omgaan --- rustig --- loyaal --- samenwerken en samen werken --- rustig en geduldig --- aanpassingsvermogen --- leer snel --- oplossingsgericht

Onderscheidingen

Manpower Oscar
In 2001 heeft Manpower mij onderscheiden met de Manpower Oscar voor de manier waarop ik invulling, die ik heb gegeven aan mijn werkzaamheden voor de KPN Primafoon vestiging te Goes.

Gert Jan Thieme Fonds
In 1981 ben ik door het Gert Jan Thieme Fonds onderscheiden voor de prima resultaten in mijn opleiding reproductietechniek.


Nevenactiviteiten

Bèta tester
Diverse softwareontwikkelaars
2004 – Heden
Voor diverse softwareontwikkelaars heb ik in de afgelopen 10 jaar deelgenomen aan hun bèta testprogramma's. In een enkel geval is dat op uitnodiging geweest.

Bestuurslid en spelend lid
Rond en Roestig
1985 – 2000
Actief spelend lid en medeoprichter van deze pétanquevereniging. Ik ben hier een aantal jaren actief geweest als bestuurslid. Later heb ik de opleiding tot scheidsrechter van de Nederlandse Jeu de Boules Bond gevolgd.

Actief Lid
Apeldoornse Vrijwillige Reddingsbrigade
1972 – 1979
Bij deze vereniging heb ik vanaf 1975 lesgegeven aan clubgenoten.
Als vrijwilliger bewaking verzorgd bij de plaatselijke zwemvierdaagse en demonstraties gegeven van ontsnapping uit een auto te water met behulp van een autocabine.


Hobby's en interesses

Tekenen en Schilderen - Lezen - Fotografie en Videomontage
Bordspelen
Computers en Computergames

Wat breng ik mee?

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • programmeur internet
Sector(en):
  • ICT
Carrièreniveau:
  • Ervaren
Beschikbaar vanaf:
  • Per direct

Werkervaring

Medewerker Teledesk
Stichting Philadelphia Zorg
september 2011 – 30 juni 2014

In deze functie heb ik in een klein team van 2 man helpen zorgdragen voor het werkend krijgen en houden van de ICT-voorzieningen op alle locaties van Philadelphia. Enkele van de werkzaamheden: werkplekbeheer, plaatsing en vervanging van apparatuur, inrichting van hardware op nieuwe locaties en kleine werkzaamheden aan de infrastructuur.

Medewerker ICT
ITIS
november 2010 – augustus 2011, gedetacheerd bij Stichting Philadelphia Zorg

Als medewerker ben ik ingezet bij Stichting Philadelphia Zorg in de laatste fase van de herinrichting van de ICT in het project Tomahawk.

Ook heb ik het project 'cliënt-pc's' geleid, waarbij overtallige pc's gebruiksklaar gemaakt werden om beschikbaar gesteld te worden aan cliënten van Stichting Philadelphia Zorg.

In de periode maart 2011 tot en met augustus 2011 ben ik ingezet op de afdeling Teledesk, hetgeen uitmondde in mijn aanstelling bij Philadelphia.

Assurantie- en Hypotheekadviseur
SAA Zeeland
september 2001 – februari 2008

Als erkend hypotheekadviseur heb ik de klanten begeleid in het maken van hun keuzes op zowel assurantie- als hypotheekgebied.

Verkoopmedewerker
Manpower Nederland
november 2000 – augustus 2001

In deze periode ben ik als verkoopmedewerker gedetacheerd bij de Primafoon-vestiging van KPN te Goes. Voor de manier waarop ik daar heb gefunctioneerd, heeft Manpower mij onderscheiden met de Manpower Oscar.

Reclamefunctionaris
CreaArt
1995 – oktober 2000

Als reclamefunctionaris was ik verantwoordelijk voor alle reclame-uitingen van deze winkel in hobbymaterialen. Dat betrof het gehele proces van het vervaardigen van de postordercatalogi, van de fotografie en het tekstschrijven tot het drukklaar opmaken van de bestanden. Ook het ontwerpen en bewaken van de huisstijl behoorde tot mijn werkzaamheden.

Zelfstandig Grafisch Ontwerper
Brusj
juni 1991 – 1995

Als zelfstandig grafisch ontwerper heb ik voor diverse relaties ontwerpen gemaakt en de uiteindelijke bestanden voor de drukkerij verzorgd. Onder mijn klanten bevonden zich onder andere een tuincentrum, een opleidingsinstituut in de bouwsector en CreaArt.

Orderbegeleider
Miller Graphics, firma Scheulderman
juni 1989 – juni 1991

In deze functie was ik verantwoordelijk voor het voorbereiden en begeleiden van de opdrachten van de relaties en deze, waar nodig, van een technische werkinstructie te voorzien. Ook het onderhouden van contacten met die opdrachtgevers en het in ontvangst nemen van telefonische opdrachten behoorden tot de dagelijkse werkzaamheden.

Orderbegeleider en Reprocalculator
Wegener, Repro Centrum Apeldoorn
september 1979 – februari 1989

Bij dit bedrijf heb ik mijn opleiding tot grafisch vakman gevolgd. Al tijdens deze opleiding ben ik geplaatst op de afdeling orderbegeleiding. Daar was ik verantwoordelijk voor het voorzien van de opdrachten van een technische werkinstructie, de voortgangscontrole hierop en de nacontrole. Het onderhouden van telefonische contacten met de opdrachtgevers was hierbij een vast onderdeel van mijn werk. Het laatste jaar ben ik werkzaam geweest als reprocalculator.

Opleidingen

2011 - ITIL V3 Foundation, gecertificeerd
2007 - Certificaat Consumptief Krediet, Stichting Erkend Hypotheek Adviseur, geslaagd
2002 - Erkend Hypotheekadviseur, Stichting Erkend Hypotheek Adviseur, geslaagd
1985 - AMBI, Module I1, Basiskennis informatica, geslaagd
1982 - Grafisch Calculator, Koninklijk Verbond Grafische Ondernemingen, geslaagd
1981 - Grafisch Vakman Reproductietechniek, Grafisch Opleidingscentrum, geslaagd
1979 - HAVO, Apeldoorn, vakken: Nederlands, Engels, Aardrijkskunde, Economie, Natuurkunde, Handvaardigheid, geslaagd

Via zelfstudie kennis van:
TMap Next
Quarck Xpress 3 en 4
Adobe Photoshop
bouw en verbouw van computers

Meer over mij

Werkgebied

  • Apeldoorn 50km
Talentcard®