Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Fatin Overbeek

Fatin Overbeek

Personalia

Leeftijd
48 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Nederlands
  • Engels
Talen (schrijven)
  • Nederlands
Rijbewijs
  • B - Personenauto

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Als people manager ben ik daadkrachtig, ondernemend, ambitieus, pragmatisch, commercieel en assertief. Ik stel me planmatig, zelf oplossend, zelfstandig, doel- en resultaatgericht op.
Als persoon ben ik collegiaal, inspirerend en motiverend en heb doorzettingsvermogen, ben energiek, passievol, flexibel en gestructureerd. Met een positieve instelling denk ik in kansen en mogelijkheden. Ik zie voor mij vooral kansen en kwaliteiten die ik graag in wil zetten in functies als regiomanager, area manager, sales manager, district manager, store manager, kortom managersfuncties binnen organisaties die met franchisenemers en ondernemers te maken hebben.

Wat breng ik mee?

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • salesmanager
Sector(en):
  • Zakelijke Dienstverlening
Carrièreniveau:
  • Senior management
Beschikbaar vanaf:
  • Per direct

Werkervaring

Ik werk ruim 13 jaar als regiomanager, franchise coach en filialen manager.
Ik ben verantwoordelijk voor het ondersteunen, adviseren en motiveren van ondernemers of managers op het gebied van commerciële invulling van de formule. Als het rendement van de vestiging afwijkt, dan signaleer ik dit en corrigeer en los de afwijking samen met de ondernemer op. Het nauwgezet aansturen van de ondernemers of managers op financiële, bedrijfseconomische en commerciële kerngetallen vormt een van mijn kerntaken. Daarbij stuur ik aan op marketingbeleid en commerciële en promotionele acties evenals de algemene representatie van de winkels. Het up-to-date blijven wat betreft de acties van lokale, regionale concurrenten in samenwerking met de ondernemer en hierop inspelen is eveneens een taak van me die ik met veel enthousiasme uitvoer, evenals het adviseren en begeleiden met betrekking tot personele kwesties, werving en selectie, functioneren, verzuim, conflicten en opleidingen. Het maken van rapportages betreffende de resultaatontwikkeling en de commerciële ontwikkeling aan de ondernemers en directeur Retail behoort eveneens tot mijn taken. Ik ben verantwoordelijk voor 20 tot 24 ondernemingen.

HBO werk en denkniveau

Opleidingen

2009 – 2010 Management trainingen:
- Top management
- Basis management

1995 – 2006 Diverse trainingen:
- Financieel management
- Financieel – administratie medewerkster
- Management training effectief leidinggeven
- Time management
- Word, Excel

Meer over mij

Werkgebied

  • Vleuten 50km
Talentcard®