Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Peter ten Veen

Peter ten Veen

(Rayon) Manager horeca / detailhandel

Personalia

Leeftijd
43 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Nederlands
  • Duits
  • Engels
Talen (schrijven)
  • Nederlands
  • Duits
  • Engels
Rijbewijs
  • B - Personenauto

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Ik ben een ervaren manager die zijn ervaring heeft opgedaan in de horecasector en toe is aan een nieuwe uitdaging. Mijn ervaring en expertise wil ik graag toepassen als regiomanager, franchisemanager in de retail, dienstverlening, (bedrijfs) restaurants of in de evenementenorganisatie.

In mijn laatste functie als bedrijfsleider van een espressobar was ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Tevens was ik er verantwoordelijk voor dat deze vestiging van een landelijke franchise koffieketen financieel gezond zou worden zodat er een potentiële franchisenemer zou komen om de vestiging over te nemen van de franchisegever.
Dit doel heb ik binnen negen maanden weten te realiseren.

Na het afronden van mijn HBO studie Small Business & Retail Management ben ik in verschillende horecabedrijven werkzaam geweest als manager. Ik was verantwoordelijk voor onder andere inkoop, personeelsbeleid, planning, promotie, evenementen en administratieve werkzaamheden.

Tijdens de Grolsch Horeca Academie heb ik mijn managercompetenties achter de schermen verder ontwikkeld op het gebied van Marketing, Financieel management en Personeel & Organisatie.

Ik vind het belangrijk om mij als persoon en als manager te blijven ontwikkelen en blijf daarom ook constant kritisch naar mezelf kijken. Doordat ik graag nieuwe uitdagingen aan ga en mijzelf altijd blijf ontwikkelen geeft aan dat ik een erg leergierige persoonlijkheid heb.

Het spreekt mij ook erg aan om met gemotiveerde mensen te werken, ik ben een echte teamplayer die graag het beste uit collega’s boven haalt. Ik heb een creatieve geest en ben erg leergierig.

Wilt u meer weten over mijn motivatie en kwaliteiten? Ik kom ze graag in een kennismakingsgesprek toelichten.

Wat breng ik mee?

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • salesmanager
Sector(en):
  • Horeca
Carrièreniveau:
  • Leidinggevend
Beschikbaar vanaf:
  • Per direct

Werkervaring

12-05-2014 tot 14-05-2015
Bedrijfsleider Doppio Espresso Enschede
Referentie: Jonathan Teoh, Directeur 06-14404449, jonathan@doppio-espresso.nl
Eelco van de Glind, Franchisemanager 06-14404233, eelco@doppio-espresso.nl
Werkzaamheden: Bewaken van het (franchise) concept en uitstraling, overname begeleiden, kosten reduceren, inkoop, planning, onderhoud, kasstromen verwerken, urenadministratie, overige administratie verwerken, controleren van de hygiëne voorschriften, selecteren en inwerken nieuwe medewerkers, bereiden van koffie (Barista), bereiden van etenswaren, bedienen van gasten.

01-05-2012 tot 01-11-2013
Horecamedewerker café Jansen & Janssen
Werkzaamheden: Bedienen van gasten, bereiden van etenswaren, bestellingen, evenementen organiseren en kassaverwerking.

01-12-2009 tot 30-04-2012
Bedrijfsleider club ZOZO, Enschede
Werkzaamheden: Opzetten en bewaken van het concept, aannemen en inwerken parttime medewerkers, aansturen en inplannen horeca personeel, beveiliging en DJ’s, verantwoordelijk voor de discotheek, acties ontwikkelen en uitvoeren, kassaverwerking, onderhoud kassasysteem, onderhoud van website, managen van promotie, organiseren en aannemen van feesten en partijen, voorraad beheren, bewaken van de veiligheid

01-11-2008 tot 05-12-2010 > Vervolgens verder als Club ZOZO
Assistent Bedrijfsleider, De Drie Gezusters Enschede
Werkzaamheden: Personeelsadministratie, begeleiden van bedrijfsovername, opzetten en bewaken van het concept, ontwikkeling van assortiment (food & nonfood),aannemen en inwerken parttime medewerkers, aansturen en inplannen horeca personeel, beveiliging en DJ’s, verantwoordelijk voor de discotheek, acties ontwikkelen en uitvoeren, kassaverwerking, onderhoud kassasysteem, onderhoud van website, managen van promotie, organiseren en aannemen van feesten en partijen, voorraad beheren, bewaken van de veiligheid

01-09-2007 tot 30-11-2009 > Vervolgens verder als De Drie Gezusters
Bedrijfsleider Café de Geus, Enschede
Werkzaamheden: Begeleiden van bedrijfsovername, personeelsadministratie, bewaken van het concept, ontwikkeling van assortiment (food & nonfood),aannemen en inwerken parttime medewerkers, aansturen en inplannen horeca personeel, acties ontwikkelen en uitvoeren, kassaverwerking, onderhoud kassasysteem, onderhoud van website, managen van promotie, organiseren en aannemen van feesten en partijen, voorraad beheren, bewaken van de veiligheid

Opleidingen

01-09-2002 tot 16-06-2007
Small Business & Retail management, Saxion Hogeschool Enschede

01-09-2011 tot 01-06-2012
Grolsch Horeca Academie

Meer over mij

Zo besteed ik mijn vrije tijd

Hockey, tennis, koken, klussen, films & series, wintersport.

Werkgebied

  • Deventer 100km
Talentcard®