Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van christian sonneveldt

christian sonneveldt

Personalia

Leeftijd
55 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Duits
  • Engels
  • Nederlands
  • Spaans
Talen (schrijven)
  • Duits
  • Engels
  • Nederlands
  • Spaans

Wat breng ik mee?

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • horecabediende
  • medewerker bediening horeca
  • ober
  • barbediende
  • barkeeper
Sector(en):
  • Horeca
Carrièreniveau:
  • Ervaren
Beschikbaar vanaf:
  • Per direct

Werkervaring

nov 2013 - apr 2014 Hotel Bergwelt ****s, Obergurgl, Oostenrijk
Functie: Bartender
Werkzaamheden: Het opnemen,serveren en afrekenen van bestellingen,voor zowel de bar,het terras, en het a la carte restaurant. Klaarmaken en mixen van drankjes en cocktails. Indekken en debrasseren van tafels. Het bijhouden van de drankvoorraad. Afrekenen van de dagomzet met F&B manager. De algehele verzorging van de bar.

jun 2013 - okt 2013 Hotel Cervosa *****, Serfaus, Oostenrijk
Functie: Bartender
Werkzaamheden: Het opnemen, serveren en afrekenen van bestellingen,voor zowel de bar, het teras, en het a la carte restaurant. Klaarmaken en mixen van drankjes en cocktails. Indekken en debrasseren van tafels. Het bijhouden van de drankvoorraad. Afrekenen van de dagomzet met de F&B manager. Zorgdragen voor een perfecte mice en place voor de bar.

dec 2012 - apr 2013 Papa Joe, Schladming, Oostenrijk
Functie: Bartender/kelner
Werkzaamheden: Het opnemen, serveren en afrekenen van bestellingen, voor zowel de bar als het restaurant. Mixen van drankjes en cocktails. bijhouden van de drankvoorraad. Afrekenen van de dag omzet met de manager. De algehele verzorging (mice en place) van de bar en het restaurant.

jun 2012 - dec 2013 Grand Hotel Monopole, Valkenburg lb, Nederland
Functie: Bartender/Zaalkelner
Werkzaamheden: Het opnemen, serveren en afrekenen van bestellingen, voor zowel de bar als het restaurant. Mixen van drankjes en cocktails. bijhouden van de drankvoorraad. Afrekenen van de dag omzet met de manager. De algehele verzorging (mice en place) van de bar en het restaurant.

jun 2011 - jan 2012 Krazy Loop Lounge, Costa Teguise, Lanzarote,Spanje
Functie: Head Bartender
Werkzaamheden: Het opnemen, serveren en afrekenen van bestellingen. Mixen van drankjes en cocktails. bijhouden van de drankvoorraad. Afrekenen van de dag omzet met de manager. De algehele verzorging (mice en place) van de bar en het restaurant.

nov 2010 - apr 2011 Hotel Maximillian ****, Serfaus, Oostenrijk
Functie: Head Bartender
Werkzaamheden: Het opnemen, serveren en afrekenen van bestellingen, voor zowel de bar als de keuken. Mixen van drankjes en cocktails. bijhouden van de drankvoorraad. Afrekenen van de dag omzet met de manager. De algehele verzorging (mice en place) van de bar en het restaurant.

apr 2009 - nov 2010 Boardriders Surfbar & Grill, Coralejo, Fuerte Ventura, Spanje
Functie: Bar & Floormanager
Werkzaamheden: Het opnemen, serveren en afrekenen van bestellingen, voor zowel de bar als de keuken. Mixen van drankjes en cocktails. bijhouden van de drankvoorraad. Afrekenen van de dag omzet met de manager. De algehele verzorging (mice en place) van de bar en het restaurant.

jan 1999 - mrt 2009 The Hawaiian Cocktail Bar, Puerto del Carmen, Lanzarote, Spanje
Functie: Barmanager
Werkzaamheden: Het openen en afsluiten van de bar. Het opnemen, klaarmaken, serveren en afrekenen van bestellingen. Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de sevice, de te severen drankjes en cocktails. Het mixen en bijhouden van de laatste trend in cocktails, en drankjes. Aanemen, opleiden en begeleiden van nieuw personeel. Bijhouden van de drankvoorraad en verzorgen van de inkoop. Vibecontrol,met muziek zorgen voor de juiste ambiente(ben ook DJ)

Opleidingen

aug 1992 - aug 1993 MBO, SVH primair Gastheer niv 3 (behaald)
Spectrum College, Breda

aug 1983 - aug 1987 VMBO/MAVO, MAVO (behaald)
Andreas scholengemeenschap, Zevenaar

Meer over mij

Werkgebied

  • Overdinkel 50km
Talentcard®