Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Danny Thewissen

Danny Thewissen

Personalia

Leeftijd
39 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Duits
  • Engels
  • Nederlands
  • Spaans
Talen (schrijven)
  • Duits
  • Engels
  • Nederlands
  • Spaans
Rijbewijs
  • B - Personenauto

Wat breng ik mee?

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • salesmanager
Sector(en):
  • Horeca
Carrièreniveau:
  • Leidinggevend
Beschikbaar vanaf:
  • Per direct

Werkervaring

01/08/2013–01/08/2014 Bedrijfsleider
Pomodoro food group (Popolare), Nijmegen (Nederland)

Popolare heb ik vanaf het hele begin mee opgebouwd. Het meedenken aan de inrichting, het inrichten van het restaurant, het bedenken van de menukaart, het werven van personeel en het uitzoeken van borden, bestek, et cetera hoorden tot mijn belangrijkste functies in het begin. Daarna heb ik de dagelijkse leiding op me genomen. Het trainen van het personeel, doen van de bestellingen, opzetten van poetsplannen, maken van dienstroosters, maken van afspraken met leveranciers, het in de gaten houden van de omzetten en kosten en het marketen van het nieuwe restaurant hoorden onder andere tot mijn verantwoordelijkheden.

01/08/2012–01/08/2013 Kastelijn
De Veldwachter café terras en feestzaal, Beek(lb) (Nederland)

Aan de overkant van het restaurant de Lindeboom ligt een kroeg met zaal. De uitbaters waren uiterst ontevreden over hun toenmalige kastelein en wilden het café nieuw leven inblazen. Gezien er bij het opstarten enige problemen waren bij het vinden van de perfecte locatie, wilde ik wel een jaartje helpen om de Veldwachter weer op de kaart te zetten. Dit is ook gelukt en toen het jaar voorbij was, ben ik begonnen met de opbouw van Popolare in Nijmegen.
Mijn voornaamste taken waren het de gasten naar hun zin maken en zorgen dat ze terug kwamen, ik heb een nieuwe kaart geïntroduceerd, groepen die een feest wilden geven heb ik van advies voorzien en ook vergaderingen heb ik verzorgt. Ik heb verschillende kleine evenementen verzorgt in het café en in de zaal, de ervoor zorgden dat de mensen in het dorp bekend raakten met de mogelijkheden en de charme van de Veldwachter.

01/07/2011–01/08/2012 Gastheer
Restaurant De Lindeboom "new style", Beek(lb) (Nederland)

Ervoor zorgen dat gasten het naar hun zin hadden en dat medewerkers deden wat ze moesten doen, waren mijn belangrijkste verantwoordelijkheden. Naast mijn werk ben ik begonnen te helpen met de opzet van het nieuwe concept "Popolare". Een restaurant concept dat in 2013 zijn deuren heeft geopend in Nijmegen en waar ik bedrijfsleider zou worden.

01/09/2010–16/06/2011 Restaurant manager
Marriott Breadsall Priory, Derby, (Verenigd Koninkrijk)

Binnen de Marriott keten ben ik doorgestroomd naar een golfclub en resort hotel in het midden van het Verenigd koninkrijk. Hier was ik als restaurant manager verantwoordelijk voor het

Opleidingen

01/09/2004–01/06/2008 Bachelor management accounting EKK niveau 6
Hogere hotelschool, Maastricht (Nederland)
Algemeen:
Vreemde talen
Communicatie
Economische en boekhoudkundige vaardigheden
Management
Voornamelijk bezig geweest met de management kant van de horeca wereld. Hierbij een zware nadruk op het financiële aspect en het omgaan met andere culturen.


01/09/1998–01/05/2003 Hoger algemeen vormend onderwijs EKK niveau 4
Graafhuyncollege, Geleen (Nederland)
Standaard vakkenpakket met Nederlands, Engels, lichamelijke opvoeding,
maatschappijleer enz.
Mijn profiel was natuur en techniek: Wiskunde b, natuurkunde, scheikunde
Mijn keuzevakken waren: Duits, economie

Meer over mij

Werkgebied

  • Nijmegen 25km
Talentcard®