Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Jacqueline van Dissel-Verhaart

Jacqueline van Dissel-Verhaart

Personalia

Leeftijd
55 jaar

Video

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Engels
  • Nederlands
  • Duits
  • Frans
Talen (schrijven)
  • Engels
  • Nederlands
  • Duits
  • Frans
Rijbewijs
  • B - Personenauto

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Korte beschrijving / persoonlijk profiel

Ik ben op zoek naar een leuke (directie) secretaresse functie, bij voorkeur in een internationale werkomgeving.

Ik ben een zeer ervaren, enthousiaste en representatieve vrouw op secretarieel, commercieel en administratief gebied. Ik ben communicatief en commercieel zeer vaardig en sta voor kwaliteit. Ik ben erg leergierig en sta open voor vernieuwing. Ik vind het belangrijk dat er binnen een organisatie een goede sfeer is, collegialiteit staat daarbij hoog in het vaandel.
Uitdagende doelen in het werk zijn motiverend voor mij waarbij ik me waar nodig kan ontwikkelen. Ik kan zowel zelfstandig werken als in een team, waarbij ik het prettig vind als “spin in het web” of als schakel te functioneren. Verder ben ik accuraat en oplossingsgericht, flexibel, proactief, positief, klantvriendelijk, erg gemotiveerd, pas me snel aan en kan ik goed prioriteiten
stellen. Ik spreek en schrijf vloeiend Nederlands (moedertaal) en Engels. Mijn kennis van de Duitse taal is goed, mijn kennis van de Franse taal ben ik momenteel weer aan het “ophalen”.
De laatste 6,5 jaar was ik werkzaam in een internationale werkomgeving waar ik zeer wisselende werkzaamheden heb verricht, waarbij kwaliteiten als organiseren, plannen, initiatief tonen, betrouwbaarheid en flexibiliteit van groot belang waren.

Ik zoek een nieuwe, leuke, afwisselende uitdaging, (bij voorkeur) in een internationaal zakelijke en professionele werkomgeving, waar ik voor langere tijd en met veel plezier en enthousiasme kan werken.
(Ik ben per direct beschikbaar)

.Gewenste branches: Internationale bedrijven, entertainment, onderwijs, toerisme, recreatie, sport.

Vrije Tijd
Tennissen, lezen, fitness, hardlopen, zingen, fotograferen, erop uit met het gezin.

Wat breng ik mee?

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • secretaresse
Sector(en):
  • Algemeen
Carrièreniveau:
  • Ervaren
Beschikbaar vanaf:
  • Per direct

Werkervaring

2012-april 2014
Secretaresse Internationaal Trainingsbureau. Secretariële ondersteuning van de Trainingmanager. Zelfstandig organiseren, plannen, voorbereiden, boeken en coördineren van (projectmatige) trainingen op bedrijf en op locatie. Verzorgen van lesmateriaal, presentaties, handouts, overleggen voorbereiden en notuleren, voortgang afspraken, agendabeheer, e-mail, archief, contact met in- en externe (inter) nationale relaties, overige secretarieel voorkomende, facilitaire en communicatieve werkzaamheden. Reis- en verblijfarrangementen regelen voor de instructeurs en binnen- en buitenlandse studenten.

2006-2010 Amerikaans bedrijf, ITT Pumps.
Directiesecretaresse regio directeur en sales manager. Spin in het web binnen BeNeLux. Contact met hoofdkantoren en fabrieken in U.S.A. en U.K. Alle voorkomende secretariële, communicatieve en commerciële werkzaamheden. (o.a. internationaal contact, correspondentie, agendabeheer, e-mail, telefoon, meetings organiseren, voorbereiden en notuleren, voortgang actiepuntenlijst, voorbereiden en regelen (buitenlandse) reizen en bezoeken).

2005-2006 Secretaresse / Consulent Zorgloket.
Ontvangen van cliënten en ze persoonlijk en telefonisch informatie en advies geven over allerhande zaken welke te maken hebben met zorg, budget, wonen en welzijn. Assistent van de coördinator. PR en marketing verzorgen, d.m.v. maken van een folder en maandelijks stukjes schrijven voor de kabel tv en Bode. Administratie van het loket. Verzorgen van informatie en trainingsavonden.

2004-2005 Secretaresse Sector Manager en afd. P&O ziekenhuis.
Secretariële ondersteuning Sector Manager, adviseuren en afdeling P&O. Agendabeheer, contracten, correspondentie, telefoon, notuleren vergaderingen overleg managers en kwaliteitswerkgroep, aanspreekpunt P&O met andere afdelingen en personeel. Het organiseren van en ondersteunen bij personeelstraining.

2001-2003 Secretaresse directeur en afdeling Welzijn/Burgerzaken Gemeente.
Telefoon, correspondentie, agendabeheer, post, archief. Organiseren, voorbereiden en notuleren raadscommissie I&S vergaderingen en overleg met de wethouder. Ondersteunen exposities in de Raadzaal. Bijhouden van de website van de afdeling.

1998-2000 Directie secretaresse Luchtvaartconsultancy.
Internationaal opererend luchtvaart adviesbureau. Algemene secretariële en commerciële werkzaamheden, het voorbereiden, organiseren en begeleiden van projecten en presentaties bij klanten. (Power point presentaties, hand outs). Uitzoeken en boeken van reizen, uitwerken van rapportages. Correspondentie, agendabeheer, ontvangen van bezoek, regelen van locaties.

1995-1998 Ambtelijk secretaresse Ondernemingsraad PNEM.
Secretariële ondersteuning OR en DB. Plannen, organiseren, notuleren en uitwerken van OR/OV vergaderingen. Ontvangen van gasten en eigen personeel. Contactpersoon tussen directie en OR. Organiseren van scholing en trainingen en het regelen en boeken van locaties. Opstellen van het OR Jaarverslag. Archief.

1989-1994 Directie secretaresse Lab International.
Secretariële ondersteuning directie en afdeling verkoop. Administratie, contact met en ontvangen van (inter) nationale relaties, correspondentie, kantoorartikelen, voorraadbeheer en contact met magazijn. Het mede opstellen van brochures en presentaties en het voorbereiden en meegaan naar (inter)nationale beurzen.

1988-1989 Sales secretaresse machinefabriek.
Ondersteuning verkoopmanager (Ierse manager) secretariële en commerciële werkzaamheden. Contact volledig Engelstalig..

Opleidingen

Mavo-D Diploma 1980-1984
Havo Diploma 1984-1986
VWO-5 1986-1987
Schoevers (Directie)Secretaresse Diploma 1987-1988

Schoevers NGPR-A Public Relations en marketing.
Diverse aanvullende automatiseringscursussen (o.a. PowerPoint, internet webadministratie, docman (postregistratie)

Meer over mij

Werkgebied

  • Oudenbosch 50km
Talentcard®