Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Martie(Matje) Nuijen

Martie(Matje) Nuijen

Personalia

Leeftijd
63 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
 • Nederlands
 • Duits
 • Engels
Talen (schrijven)
 • Nederlands
 • Duits
 • Engels
Rijbewijs
 • B - Personenauto

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Na beeindiging van het jaarcontract bij FIV BV op 1 september 2014, geen verlenging van het contract en daarom weer actief bezig, op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Persoonlijke doelstelling;

Ik ben een gemotiveerde teamleader/-player, die helder en duidelijk is in zijn aansturing en communicatie, met een sterk gevoel voor sociaal-maatschappelijke factoren. Een manager met coachende kwaliteiten die rendeert in een platte organisatie, waar hard en professioneel wordt gewerkt. Ik streef directe en korte lijnen na met het oog op daadkrachtig en snel schakelen indien nodig. Mijn doel is om me verder te ontwikkelen in mijn vakgebied en me in te zetten voor technische ontwikkelingen welke bijdrage naar het op een hoger, kwalitatief niveau brengen van de teams. Uiteraard zonder daarbij productiedoelstellingen, machine effectiviteit en de milieuproblematiek uit het oog te verliezen.

Competenties;

Coaching
Daadkrachtig
Empathie
Leergierig
Loyaal
Motivatie
Pragmatisch
Sociaal / Betrokken
Teamplayer

Automatiseringskennis;

Windows office, word en Excel
Diverse automatiseringssystemen waaronder;
Exact, Nixdorf, Oracle, Trimergo en PdC.

Hobby's ; (mijn)Honden
Vrijwilligerswerk;
Mantelzorger voor moeder en schoonvader.
Secretaris bij de buurtvereniging GaMeTrO.
Secretaris en bestuurslid bij Hondenvereniging "Nieuw Schaijk" (Puppy's, Gedrag/Gehoorzaamheid en Behendigheid).

Ik wil graag werken als

Functie(s):
 • salesmanager
Sector(en):
 • Techniek
Dienstverband(en):
 • Vast
Salaris:
 • 3.500 - 5.000
Aantal uren:
 • 32-40 uur

Wat breng ik mee?

Mijn huidige situatie

Functie(s):
 • salesmanager
Sector(en):
 • Algemeen
Carrièreniveau:
 • Leidinggevend
Beschikbaar vanaf:
 • Per direct

Werkervaring

Productieleider bij FIV BV te Beugen van 1 september 2013 tot op heden.
FIV BV is een prachtig bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in kleinere fijnmechanische producten. Zowel in enkelvoudige als in serieproductie worden met behulp van een modern machinepark hoogwaardige producten gemaakt.
Verantwoordelijk voor productie en magazijn / expeditie. Middels een goede samenwerking alle disciplines optimaal laten functioneren. Hierdoor kan de productie efficiënt en effectief ingepland worden, waardoor de productie het beste kan draaien en de logistieke mensen op tijd producten met de juiste kwaliteitseisen uitleveren. MT-lid

Productiemanager bij Scheepswerf Grave BV. te Grave van 1 januari 2008 tot aan het faillissement in mei 2012.
Bij de werf waren de werkzaamheden scheepsnieuwbouw en scheepsreparatie/-revisie. Ik heb hier gewerkt aan de nieuwbouw van vier 110-meter lange hotelpassagiersschepen en twee 135-meter lange hotelpassagiersschepen voor AmaWaterways, twee IJveren de 55 en 56 voor GVB, de Brakel II met het diesel – elektrisch power management systeem(Siship – ecopropsysteem) het veer Brakel – Herwijnen en het 110-meter lange hotelpassagiersschip Ariana voor Dunav Tours uit Bulgarije. Gedurende die tijd zijn er ook continue reparaties en revisies uitgevoerd in ons 100 meter lange droogdok en op de grote en kleine helling. Van eenvoudig onderhoud tot ingrijpende scheepsverlengingen, staalreparaties tot de upgrading van luxe passagiersschepen en veerponten. Ik was verantwoordelijk voor het totale productieproces en het organiseren van de werkvoorbereiding en productiewerkzaamheden van de diverse vakgroepen en het magazijn(45 vaste medewerkers) en facilitaire onderhoudswerkzaamheden. Aanspreekpunt voor Arbeidsinspectie, SI, Classificatiebureaus, keuringsinstanties voor bovenloopkranen de torenkraan en kettingen en hijsmiddelen, leveranciers van gas, elektra en water. MT-lid.
Referentie; Dhr. R. van Kessel (Directeur SWG) tel.nr. 06-51156880


Hoofd productie bij Verhagen Ramen BV. te Gemert van februari 2000 tot 1 januari 2008.
Verhagen Ramen houdt zich bezig met de ontwikkeling, het construeren, produceren en monteren van aluminium en kunststof ramen en deuren voor hoofdzakelijk projecten in de woningbouw. Nieuwbouw en renovatie alsmede vliesgevels voor bedrijfspanden. Ik was verantwoordelijk voor de uitvoering van de productie activiteiten en technische productontwikkeling naar maatstaven van kwaliteit, kwantiteit en kosten. Ik gaf leiding aan de afdelingen aluminium, kunststof, TD, materiaalbeheer, magazijn en expeditie(40 vaste medewerkers).MT-lid.
Referentie; Dhr. F. Wessels(Bedrijfsleider VR) tel.nr. 0492- 362687


Productieleider bij El-O-Matic BV. te Katwijk(Cuijk) van 1989 tot 2000.
Aanvankelijk begonnen als CNC-draaier in 3-ploegendienst bij New Tech BV., maar toen het bedrijf werd overgenomen door El-O-Matic BV., ben ik aangesteld als productie coördinator en na een jaar als productieleider. El-O-Matic ontwikkelt en produceert aandrijvingen voor afsluiter automatisering. Ik had hier de leiding over de machinale afdeling, de montage afdeling, de spuiterij, het magazijn, de expeditie, de TD en de meetkamer.
Er werden alleen onderdelen voor eigen gebruik geproduceerd voor de vestigingen in Hengelo en Cuijk. Mede verantwoordelijk voor introductie kwaliteitsbeleid/-systeem ISO 9001 naar IQRS-model en nauw betrokken met de overgang van Nixdorf naar Oracle. Vanaf ’98 aanspreekpunt en verantwoordelijke voor de unit in Cuijk. Als aanspreekpunt betreffende de Environmental Compliance gedachte van Emerson Electric Co. trainingen gevolgd in Duitsland.
Referentie; Dhr. J. Lap (Toenmalig Directeur) tel.nr. 024-6779905


Plaatsvervangend-/meewerkend voorman afdeling draaierij in 2-ploegendienst bij JAKO BV. te Venraij van 1983 tot aan het faillissement in 1989.
JAKO BV. was als metaalbewerkingsbedrijf, toeleverancier van fijn mechanische producten. De producten die werden produceert, middels CNC draaien en -frezen, waren voor verschillende soorten branches, zoals de magazijnsystemen-, machinebouw-, levensmiddelen- en de luchtvaartbranche. Het specialisme lag in de bewerking van moeilijk te verspanen materialen.
De producten werden conform klantenspecificaties geproduceerd. Met de klant meedenken en het produceren van producten van top kwaliteit, dat waren de sterke punten van JAKO BV.
Ik heb hier gewerkt aan alle soorten draai- en slijpbanken. Conventioneel, NC en CNC meer-assig.
Lid van de OR.
Referentie; Dhr. G. Kuijpers (Nu directeur van Turning Techniek BV.)


1ste en 2de stuurman aan boord van de schepen van Rederij Vroon BV. van 1977 tot 1983.
Vroon BV. was gespecialiseerd en grootste vervoerder van levend vee over de hele wereld.
Bij livestock express aan boord van meerdere schepen gevaren op alle continenten.


4de stuurman, maar begonnen als stuurmansleerling bij Rederij NV. tvvd. Koninklijke Hollandsche Lloyd. 1 1/2 jaar gevaren aan boord van mv Salland. We voeren in charter van de KNSM tussen Europa, de Caribbean en Midden- en Noord-Amerika.

Opleidingen

*Herhaling Brandbestrijding en Ontruiming en Eerste Hulp - NIBHV te Boxmeer - Certificaat 25-02-2014(BHV-er vanaf 1998)
*Cursus Plan-de-CAMpagne Logistiek - BEMET Int. te Veenendaal - Certificaat 09-01-2014
*Cursus Plan-de-CAMpagne Basis - BEMET Int. te Veenendaal - Certificaat 18-10-2013
*Cursus Succesvol Produceren - Syntens te Venlo - Certificaat november 2009
*Basic Elements of Safety SCC / Basisveiligheid VCA - Het Certificaat te Grave - Diploma 11-05-2009
*Cursus Veiligheid voor Scheepswerven - SGS Nederland B.V. te Spijkenisse - Certificaat 29-12-2008
*Basiscursus MS-Windows 95 UK/ MS-Word 97 UK - F3 cursussen en organisatieadvies te Uden - Certificaat 12-04-1999
*Midden Management - Linnartz van Binsbergen Opleidingen Groep te Nijmegen - Diploma 07-01-1998
*Basiscursus MS-Excel 5.0 - F3 cursussen en organisatieadvies te Cuijk - Certificaat 27-03-1997
*Time Management - Linnartz van Binsbergen Opleidingen Groep te Nijmegen - Diploma maart 1997
*Basiscursus MS-Windows 3.11 - F3 cursussen en organisatieadvies te Katwijk(Cuijk) - Certificaat 27-01-1997
*Bedrijfsbeheer in de Metaalnijverheid - Stichting Opleiding Metaal in Nijmegen - Vakken; Bedrijfsadministratie, Bedrijfsbeleid, Organisatie/Instellingen en Wetten en Praktische ondernemersschap - Diploma 08-10-1993.
*Bedrijfsvoering in de Metaalnijverheid - Stichting Opleiding Metaal in Nijmegen - Vakken; Bedrijfsorganisatie, Kostprijs en calculatie, Personele organisatie en Praktische bedrijfsvoering - Diploma gehaald 16-10-1992.
*Cursus Lengtemeettechniek - Stichting Opleiding Metaal in Venray - Vakken Gebruik Gereedschap, Schriftelijk en Praktijk Meten + I.S.O. - Diploma gehaald 03-06-1985.
*Tweede Stuurman voor de grote handelsvaart - Hogere Zeevaartschool te Vlissingen - Maritiem Stuurman - Vakken; Cijferen, Zeevaartkunde, Instumenten, Sterrenkunde, Meteorologie, Praktische Navigatie, Engelse taal, Scheepswerktuigkunde, Wettelijke bepalingen, EHBO, Scheepsbouw/tuig/uitrusting, Laden/stuwen, Stabiliteit, Manoeuvreren en het Zee Aanvarings Recht - Diploma gehaald 29-06-1981.
*Derde Stuurman voor de grote handelsvaart - Hogere Zeevaartschool te Vlissingen - Maritiem Stuurman - Vakken; Cijferen, Zeevaartkunde, Instumenten, Sterrenkunde, Meteorologie, Praktische Navigatie, Engelse taal, Scheepswerktuigkunde, Wettelijke bepalingen, EHBO, Scheepsbouw/tuig/uitrusting, Laden/stuwen, Stabiliteit, Manoeuvreren en het Zee Aanvarings Recht. Diploma gehaald 01-02-1977
*Radarwaarnemer - Hogere Zeevaartschool te Vlissingen - Maritiem - Radarwaarnemer - Diploma 28-01-1977
*BS 2(Stuurmansleerling) GHV - Hogere Zeevaartschool - Vlissingen - Maritiem Stuurman - Vakken; Driehoeksmetin en algebra, Meetkunde der ruimte, Natuurkunde, Mechanica, Bepalingen voorkomen aanvaringen, Zeevaartkunde, Cijferen, Sterrenkunde, Meteorologie en oceanografie, Zeemanschap, Scheepsbouw, Scheepvaartwetten en administratie, Scheepswerktuigkunde, Electriciteitsleer, Nederlanse taal, Engelse taal, Optisch seinen/gebruik seinboek, Schiemannen, Zeilen/roeien/wrikken/zwemmen, EHBO, Electronica en Meet- en Regeltechniek. Diploma gehaald 14-06-1975.
*M.A.V.O.-4 - Grave - Algemeen - Vakken;Nederlands, Engels, Aardrijkskunde, Wiskunde, Natuur- en Scheikunde I en Natuur- en Scheikunde II - Diploma 22-06-1973.

Meer over mij

Werkgebied

 • Grave 50km
Talentcard®