Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Marit Beer, de

Marit Beer, de

Personalia

Leeftijd
39 jaar

Video

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Engels
  • Nederlands
  • Portugees
  • Spaans
Talen (schrijven)
  • Nederlands
  • Engels
  • Portugees
  • Spaans
Rijbewijs
  • B - Personenauto

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

AM2013
Hobby's: basketbal, dansen, reizen, lezen, taal, cultuur/geschiedenis, schrijven/vertellen, koken

Wat breng ik mee?

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • administrateur
  • hoofd administratie
  • salarisadministrateur
Sector(en):
  • Algemeen
Carrièreniveau:
  • Starter
Beschikbaar vanaf:
  • Binnen 1 maand

Werkervaring

04-09-2011 tot 14-07-2013
Mediq Tefa, Utrecht, medewerker binnendienst, afdeling respiratoir. Taken en verantwoordelijkheden: aanvraag en controle van machtigingen voor een aantal zorgverzekeringsmaatschappijen; administratieve werkzaamheden; productpresentatie aan directie van buitenlandse vestigingen; planning van de buitendienst; beantwoording van vragen van klanten en assisteren in geval van (technische) problemen; plaatsen van klantbestellingen; op pijl houden van de voorraad; vakterminologie vertalen naar het Engels; inwerken van nieuwe collega’s; invulling van het digitaliseringproces. Verder woon ik regelmatig bijeenkomsten bij waarin de jaarcijfers en de ontwikkelingen binnen het bedrijf worden toegelicht.

01-03-2011 tot 01-09-2011
Ajilon TTP, Leusden, Trainee informatiemanagement, taken en verantwoordelijkheden: Archivering van (werk)proces gerelateerde documenten; kwaliteitsbewaking; beoordeling en registratie van in- en uitgaande post op bedrijfsbelang/procesrelatie voor de gemeenten Ede & De Bilt.

01-09-2010 tot 01-12-2010
Ministerie van Buitenlandse Zaken, Den Haag, Stagiair, taken en verantwoordelijkheden: Op beleidsniveau onderhouden van de buitenlandse betrekkingen van het Koninkrijk der Nederlanden ten behoeve van de (voormalig) Nederlandse Antillen en Aruba. Taken en verantwoordelijkheden: schrijven van teksten voor voorlichtingsmateriaal inzake de herstructurering van het koninkrijk; vervaardigen van overlegdossiers voor bezoeken uit de Caribische koninkrijksdelen, o.a. voor bezoeken van de minister-president van Aruba, de minister-president van Sint Maarten en de gouverneurs van Curaçao en Sint Maarten aan de minister van Buitenlandse Zaken; voeren van overleg met afdelingen binnen Buitenlandse Zaken, met andere departementen en counterparts in Aruba, Curaçao en Sint Maarten; het geven van voorlichting en beantwoorden van vragen aan een veelheid van belangstellenden en belanghebbenden aan beide kanten van de Oceaan; het bijhouden van de laatste ontwikkelingen in de Caribische koninkrijksdelen, het schrijven van landenfolders; bijdrage leveren aan de organisatie en uitvoering van lunchlezingen; het assisteren van de AK in zijn dagelijks werk en het bijwonen van commissievergaderingen (m.b.t. de BES-eilanden) van de Tweede Kamer der Staten Generaal.

01-09-2008 tot 01-03-2011
Intersport Utrecht-City, Verkoopassistent, taken en verantwoordelijkheden: het assisteren van klanten bij hun aankoop; de financiële afhandeling van de verkoop en de organisatie van de winkel.

01-01-2008 tot 01-04-2008
Mambo Beach/De Gouverneur Curaçao, taken en verantwoordelijkheden: gasten voorzien van de juiste bestelling; de financiële afhandeling; zorg dragen voor de voorraad en de representativiteit van het restaurant/de bar; bijdrage leveren aan filmavonden; verzorging van het strand; aanspreekpunt voor gasten.

01-01-2002 tot 01-01-2009
Verscheidene horeca- en cateringfuncties bij (bedrijven) restaurants, lunchrooms en voetbalstadia door heel Nederland. In 2004 heb ik een horeca certificaat behaald bij horeca uitzendbureau JMW (Amsterdam).

Opleidingen

01-09-2009 tot 01-09-2010
Latin American and Caribbean Studies, Utrecht University, vakkenpakket: Armed actors, violence and fear in Latin America; Regional Orientation: history, society and culture of Latin America and the Caribbean; Society and Literature in Brazil; Designing Research in Latin America and the Caribbean. Diploma behaald

01-09-2003 tot 01-09-2007
Voeding en Diëtetiek, Hanze Hogeschool Groningen, Niet-westerse voeding, diploma behaald.

01-07-2001 tot 01-01-2002
Taree High School, Australië, Vakkenpakket: English, Math, Family & Community, Drama, Aboriginal Studies, Food Technology, Health. Geen diploma behaald.

Meer over mij

Werkgebied

  • Curacao 32km
Talentcard®