Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Jannie Kamphorst Timmer

Jannie Kamphorst Timmer

Allround Administratieve Receptioneel/Secretatieel medewerkster

Personalia

Leeftijd
52 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Engels
  • Nederlands
  • Duits
Talen (schrijven)
  • Engels
  • Nederlands
  • Duits
Rijbewijs
  • B - Personenauto

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

PROFIEL
Actief, ik houd van uitdagingen
Assertief, als de instructies niet duidelijk zijn vraag ik door

“Een gezellige en hard werkende, spontane maar ook serieuze alleskunner met al meer dan 10 jaar werkervaring”
Mijn hobby’s zijn, lezen, sporten, shoppen en lekker eten met vrienden thuis maar natuurlijk ook buitenshuis.


ERVARING

Luchttechnisch bureau Hey ( 24 uur per week)
Luchttechnisch bureau Hey, is gespecialiseerd in industriële afzuigsystemen. Helaas een tijdelijke functie, na twee maanden kreeg ik maar 1 dag werk aangeboden i.p.v. 3 dagen.
Administratief Medewerkster mei 2013 - juli 2013 Ik nam de telefoon aan en zorgde dat de juiste persoon binnen het kantoor de beller te woord stond. Behandelde de inkomende post. Controleerde de inkomende facturen en boekte deze op de juiste manier in het systeem. Ik controleerde en verwerkte de weekstaten met gewerkte uren op projectbasis. Daarnaast had contact met de uitzendbureaus. Archiveerde alles op de juiste manier. Ik zorgde dat de voorraad bijgehouden werd. Ook kon ik de verkoopfacturen maken als de persoon afwezig was die hier verantwoordelijk voor was. Koen Hey (Directeur) Ook de persoon als u een referentie wil. Tel: 0341-561044

MAF Nederland ( 24 uur per week)
MAF (Mission Aviation Fellowship) is er voor mensen die in afgelegen gebieden leven; met vliegtuigen en communicatiemiddelen maakt MAF hen bereikbaar voor hulp en het Evangelie. Meer dan 1000 (hulp)organisaties doen dankzij MAF sneller, efficiënter en veiliger hun werk. Dit was een tijdelijke functie omdat het een baan voor 32 uur was, te veel voor mij. Ze zaten zonder Receptioniste en heb ik deze functie tijdelijke ingevuld.


Receptioneel medewerkster januari 2013 - maart 2013 Ik behandelde de inkomende en uitgaande post. Daarnaast het verzorgen van de archivering. Ook hielp ik op de afdelingen waar de hulp op dat moment gevraagd werd. Bijhouden van de voorraad van kantoor- en kantine artikelen.
‘Jannie heeft ons enorm geholpen toen we tijdelijk zonder receptioniste zaten. Het viel me op dat ze zich heel snel de taken eigen had gemaakt. Ze is snel van begrip, sociaal en houdt van aanpakken, ideale eigenschappen voor een goede secretaresse of receptioniste!’ Mark-Jan Bremmer (Hoofd Marketing en Communicatie) Ook de persoon als u een referentie wil. Tel: 0341-564488
RvB Infra BV • Harderwijk (eerst fulltime, daarna 23 uur per week)
RvB Infra Harderwijk is de specialist in turn-key oplossingen voor al uw verhardingsconstructies. Wegens een faillissement ben ik hier ontslagen.
Receptioneel / Secretarieel medewerkster mei 2005 - oktober 2012 Verwerken van de dagelijkse in en uitgaande post. Ik hield de agenda bij van de directeuren en zorgde voor de correspondentie op verschillende vlakken zowel brieven versturen als mailingen. Als het nodig was ondersteunde ik ook de financiële boekhouding door onder andere het boeken van de facturen. Het bellen van de debiteuren. Inboeken van de werkstaten. Waar nodig maakte ik de verslagen/notulen voor afdelings overleg. Hield de kantoor en kantine voorraden bij. Ook was ik lid van het bestuur van de Personeelsvereniging en was degene die alle feestjes en activiteiten organiseerde, zorgde voor alle voorkomende werkzaamheden binnen deze vereniging. Referentie Hans Reijersen van Buuren of (Directeur eigenaar) of Stefan Dekkers.Tel: 088-7868500 of 06-12398436
Cobb Europe • Putten (fulltime)
Cobb Europe is een Engels Amerikaans handelsbedrijf die 1 dags kuikens levert over de hele wereld. Wegens een reorganisatie werd ik ontslagen.

Financieel assistent maart 2003 – mei 2005
Waar nodig nam ik de telefoon aan. Boekte de inkomende en uitgaande facturen. Daarnaast zorgde ik voor de juiste archivering van alle facturen. De verzending van de post. Zorgde dat de wekelijkse betaling klaar stond voor de Controller. Het bijhouden van de productie gegevens en alle bijkomende werkzaamheden.

Gulf • Harderwijk (fulltime)
Gulf is van de tankstations in heel Nederland.
Administratief medewerkster juni 2003 - augustus 2003
Waar nodig behandelde ik de inkomende en uitgaande telefoontjes. Verzorgde de inkomende en uitgaande post en de afhandeling daarvan. Verder zorgden voor de juiste verwerking van de administratie van de plaatselijke benzine stations.

Storteboom • Putten (fulltime)
Storteboom is een kippenslachterij. Mijn functie was op het Planbureau voor de vleeskuikens.
Administratief medewerkster februari 1997- mei 2003
Ik zorgde voor de dagelijkse telefoon aanname en alle handelingen die hier uit volgde. Verwerken van de inkoop- en verkoopfacturen. Het assisteren van de accountmanagers door onder andere het verwerken van de gemaakte afspraken en het maken van de offertes. Het verwerken van de gegevens naar de mesters. Contractbeheer en het bijhouden van de gemaakte afspraken. Verder alle voorkomende werkzaamheden.


OPLEIDING

2007-2008 MBO Professioneel Secretaresse NCOI Diploma behaald

2003-2004 Basis Kennis Boekhouden Diploma behaald

1995-1996 Secretaresse Scheidegger Diploma behaald

1988-1990 Verenigingsleidster gymnastiek Diploma behaald

1984-1988 L.H.N.O. verkoop Diploma behaald


TAALKENNIS Nederlands : Vloeiend in woord en schrift
Engels : Vloeiend in woord en schrift
Duits : Redelijk in woord en schrift

Wat breng ik mee?

Zo omschrijven anderen mij

Actief, ik houd van uitdagingen
Assertief, als de instructies niet duidelijk zijn vraag ik door

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • administrateur
  • hoofd administratie
  • salarisadministrateur
Sector(en):
  • Algemeen
Carrièreniveau:
  • Ervaren
Beschikbaar vanaf:
  • Per direct

Werkervaring

Luchttechnisch bureau Hey
Luchttechnisch bureau Hey, is gespecialiseerd in industriële afzuigsystemen.
Administratief Medewerker mei 2013 - juli 2013 Ik nam de telefoon aan en zorgde dat de juiste persoon binnen het kantoor de beller te woord staat. Behandelde de inkomende post. Controleerde de inkomende facturen en boekte deze op de juiste manier in het systeem. Ik controleerde en verwerkte de weekstaten met gewerkte uren op projectbasis en ik had contact met de uitzendbureaus. Archiveerde alles op de juiste manier. Ik zorgde dat de voorraad bijgehouden werd. Ook kon ik de verkoopfacturen maken als de persoon afwezig was die hier verantwoordelijk voor was.

MAF Nederland
MAF (Mission Aviation Fellowship) is er voor mensen die in afgelegen gebieden leven; met vliegtuigen en communicatiemiddelen maakt MAF hen bereikbaar voor hulp en het Evangelie. Meer dan 1000 (hulp)organisaties doen dankzij MAF sneller, efficiënter en veiliger hun werk.
Receptioneel medewerkster januari 2013 - maart 2013 Ik nam de telefoon aan en zorg dat de juiste persoon binnen het kantoor de beller te woord staat. De dagelijkse in en uitgaande post word door mij afgehandeld. Ik zorg dat de archivering op orde blijft en help de afdelingen waar de hulp op dat moment gevraagd wordt. En zorgde dat de voorraad bijgehouden word.
‘Jannie heeft ons enorm geholpen toen we tijdelijk zonder receptioniste zaten. Het viel me op dat ze zich heel snel de taken eigen had gemaakt. Ze is snel van begrip, sociaal en houdt van aanpakken, ideale eigenschappen voor een goede secretaresse of receptioniste!’ Mark-Jan Bremmer (Hoofd Marketing en Communicatie)

RvB Infra BV • Harderwijk
RvB Infra Harderwijk is de specialist in turn-key oplossingen voor al uw verhardingsconstructies.
Receptioneel / Secretarieel medewerkster mei 2005 - oktober 2012
Ik was het eerste aanspreek punt bij de telefoon. Daarnaast verwerkte ik de dagelijkse in en uitgaande post. Ik hield de agenda bij van de directeuren en zorgde voor de correspondentie op verschillende vlakken zowel brieven versturen als mailingen verwerken. Waarnodig maakte ik verslagen. Hield de kantoor en kantine voorraad bij. Als het nodig was ondersteunde ik ook de financiële boekhouding en hielp met alle voorkomende werkzaamheden op deze afdeling. Ook was ik lid van het bestuur van de Personeelsvereniging en was degene die alle feestjes en activiteiten organiseerde, zorgde voor alle voorkomende werkzaamheden binnen deze vereniging.

Cobb Europe • Putten
Financieel assistent september 2003 - maart 2005.
Gulf • Harderwijk
Administratief Medewerkster juni 2003 – augustus 2003
Storteboom • Putten
Administratief Medewerkster februari 1997 – mei 2003

Opleidingen

OPLEIDING

2007-2008 MBO Professioneel Secretaresse NCOI Diploma behaald
2003-2004 Basis Kennis Boekhouden Diploma behaald
1995-1996 Secretaresse Scheidegger Diploma behaald
1988-1990 Verenigingsleidster gymnastiek Diploma behaald
1984-1988 L.H.N.O. verkoop Diploma behaald

Meer over mij

Zo besteed ik mijn vrije tijd

Mijn hobby’s zijn, lezen, sporten, shoppen en lekker eten met vrienden.

Werkgebied

  • Harderwijk 25km
Talentcard®