Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Bart de Bruin

Bart de Bruin

zelfstandig werkend kok met ook ambitie binnen de catering

Personalia

Leeftijd
41 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Engels
  • Nederlands
  • Duits
Talen (schrijven)
  • Engels
  • Nederlands
  • Duits
Rijbewijs
  • B - Personenauto

Wat breng ik mee?

Zo omschrijven anderen mij

Ik ben zeer leergierig, enthousiast en klantvriendelijk. In mijn werk ben ik loyaal, heb ik hart voor de zaak, de collega’s waar ik mee werk en de klanten/gasten waar ik voor werk. Door mijn ervaring in de supermarkt/detailhandel en de horeca ben ik flexibel, blijf ik rustig wanneer er gewerkt moet worden onder druk en is multi-tasken voor mij geen probleem. Ik ben een echte teamplayer en motiveer graag de mensen om me heen het beste uit zichzelf te halen.

Mijn huidige situatie

Sector(en):
  • Horeca
Carrièreniveau:
  • Ervaren
Beschikbaar vanaf:
  • Per direct

Werkervaring

Zelfstandig werkend kok voor 40 uur per week.
8/2013 - 8/2014 Van der Somme catering te Zaltbommel

Zelfstandig werkend kok voor 32 uur per week

Werkzaamheden:
Alle voorkomende werkzaamheden van een zelfstandig werkend kok
in een professionele keuken. Tevens had ik de leiding over een kleinere catering afdeling bij een vaste opdracht gever. Ook heb ik mij op deze locatie bezig gehouden met het voorraadbeheer

2/2012 – 2013 Restaurant De Betuwe te Tiel

Werkzaamheden:
Alle voorkomende werkzaamheden van een zelfstandig werkend kok in een professionele keuken. Tevens heb ik de leiding gehad over het keukenteam als de chefkok een vrije dag had. Ook heb ik mij beziggehouden met voorraadbeheer.

3/2011 – 1/2012 Restaurant De Waterman te Werkendam
Zelfstandig werkend kok voor 40 uur per week.

Werkzaamheden:
Alle voorkomende werkzaamheden van een zelfstandig werkend kok in een professionele keuken. Tevens heb ik de leiding gehad over het keukenteam als de chefkok een vrije dag had. Ook heb ik mij beziggehouden met voorraadbeheer.

9/2010 – 2/2011 Restaurant Koetjes en Kalfjes te Leiden
Zelfstandig werkend kok voor 40 uur per week.

Werkzaamheden:
Alle voorkomende werkzaamheden van zelfstandig werkend kok in een professionele keuken.

9/2009 – 8/2010 Restaurant Wessels te Leiden
Leerlingkok (niveau 3). Hierbij werkte ik 32 uur per week en ging ik één dag per week naar school.

1/2008 – 8/2009 Restaurant De Zijlstroom te Leiderdorp
Leerlingkok (niveau 2 en 3) . Hierbij werkte ik 32 uur per week en ging ik één dag per week naar school.

9/2007 – 1/2008 Restaurant Viva Italia te Leiden
Leerlingkok (niveau 2). Hierbij werkte ik 32 uur per week en ging ik één dag per week naar school.

9/2006 – 8/2007 Restaurant Friends te Katwijk aan Zee
Leerlingkok (niveau 2). Hierbij werkte ik 32 uur per week en ging ik één dag per week naar school.

Opleidingen

9/2006 – 8/2010 MBO opleiding tot zelfstandig werkend kok (niveaus 2 en 3) aan het ROC Leiden. Diploma behaalt in juli 2010.

9/2005 – 12/2005 HBO opleiding Small Business & Retail Management aan Hogeschool Inholland te Haarlem. Gestopt met deze opleiding na een half jaar.

9/2002 – 8/2005 MBO opleiding supermarktmanagement (niveau 4) aan het ROC Leiden. Diploma behaalt in juli 2005.

9/2001 – 8/2002 Tussenjaar ‘Het vrije jaar Liberal Arts’ aan de Bernard Lievegoed College for the Liberal Arts te Driebergen. Het gehele jaar voltooid.

9/2000 – 9/2001 HBO opleiding tot leraar basisonderwijs (PABO) aan de Haagse Hogeschool te Den Haag. Het eerste jaar van de opleiding voltooid en toen gestopt met de opleiding.

9/1995 – 7/2000 HAVO aan het Aquino College te Leiden. Diploma behaald in juli 2000. Examen gedaan in de vakken: Nederlands, Engels, Wiskunde A, Geschiedenis, Economie 1 en Aardrijkskunde.

Meer over mij

Zo besteed ik mijn vrije tijd

zwemmen, bioscoop bezoeken, koken voor vrienden en familie

Werkgebied

  • Leerdam 50km
Talentcard®