Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Robert Hoedemakers

Robert Hoedemakers

Junior event manager

Personalia

Leeftijd
33 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Engels
  • Nederlands
  • Spaans
  • Duits
  • Frans
Talen (schrijven)
  • Engels
  • Nederlands
  • Spaans
  • Duits
  • Frans
Rijbewijs
  • B - Personenauto
  • AM - Brommer en scooter

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

"Ik ben Robert Hoedemakers, 24 jaar en ben een innovatieve, commerciële, dienstverlenende duizendpoot met internationale ervaring”. Eind augustus heb ik mijn studie Facility Management, richting Event & Leisure Management aan de HsZuyd afgerond. Ik heb werkervaring opgedaan tijdens parttime functies waarbij ik werkzaam was als Sales promotor en merchandiser bij Hamiltonbright voor merken als Samsung, Philips, Sonos en andere a-merken. Ook heb ik ervaring in de retail, en beschik ik over ervaring in de hospitality branche (horeca) en heb ik servicegerichte bijbanen gehad.
In het afgelopen jaar heb ik ervaring opgedaan in marktonderzoek in binnen- en buitenland op kwantitatief en kwalitatief gebied in de leisurebranche. Tijdens mijn afstudeeronderzoek stond consumentengedrag centraal met betrekking tot kwantitatieve gegevens (sociaal-demografische gegevens) en kwalitatieve gegevens ( behoeften, motieven en beleving).
Zo heb ik bijvoorbeeld een nieuwe methode geïmplementeerd waarmee het stagebedrijf haar klantprofiel beter heeft kunnen aansluiten op haar activiteiten ofwel producten. Het stappenplan van de RECRON werd geïmplementeerd waardoor het bedrijf zich verder kon blijven doorontwikkelen.
In mijn huidige bijbaan zijn nog geen vacatures binnen de regio Limburg die passen bij mijn ambities, namelijk mijzelf blijven doorontwikkelen en mijn competenties verder verbeteren zodat ik uiteindelijk een waardevolle bijdrage kan leveren aan uw bedrijf. Heeft uw bedrijf een uitdagende/ambitieuze functie met doorgroeimogelijkheden passende bij mijn CV?

Wat breng ik mee?

Zo omschrijven anderen mij

Computer MS Office, SPSS, Oracle, Sketch up, internet en Social Media.
Verkopen Sales- retail- en promotor ervaring.
Management Managementervaring, coaching, inventariseren, evalueren.
Eigenschappen Zelfstandige teamplayer, spontaan, sociaal, verantwoordelijkheidsgevoel.

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • salesmanager
  • commercieel medewerker binnendienst
  • salesmedewerker
Sector(en):
  • Techniek
Carrièreniveau:
  • Starter
Beschikbaar vanaf:
  • Per direct

Werkervaring

Hamilton Bright / RSP / Photoflyer
Periode: Juni 2012 – heden

Functie: Sales Promotion, (service) Merchandise, schapopbouw en fotomarketing.
Inhoud werkzaamheden: -Proactief verkoop bevorderen van diverse A-merken in diverse winkels zoals Mediamarkt en Saturn. Klantbehoeftes herkennen en de klant op de best mogelijke wijze voorzien van aankoopadviezen. –-POS materialen plaatsen en personeel informeren.
-Schap- en winkelopbouw.
-Fotomarketing.

Project(en) Sales Promotion:
Samsung televisies augustus 2012-2013 Sonos: Maart 2013
Project(en) Merchandise:
Ziggo, ActivisionBlizzard, Campina, Lenovo, Logitech UE, Philips (meerdere rondes), Redbull (RSP), TPVision Ambilight Philips en Pepsi (Photoflyer).
Project(en) RSP
Gamma (2 weken fulltime schapopbouw) en Redbull.

MBT
Periode: Februari 2011 – mei 2012
Functie: Sales promotor

Inhoud werkzaamheden: Promoten en verkopen van MBT schoenen op evenementen, in speciale MBT stores (Maastricht, Nederland en Maasmechelen, België, evenementen) en in store. Het product promoten door gebruik te maken van sociale media en werken op evenementen. Werken in MBT stores waaronder ook voorraadbeheer, bestellingen aannemen en invoeren en het assisteren van de shop manager op alle mogelijke manieren.

Augustus 2000– februari 2011: Gewerkt bij Grand Café de Hoeve (horeca), Tempo team (DHL en horeca), Service Royal (horeca in Nederland en België), Ziggo / Teleperformance, Vluggen tankstation, Jan Linders, Hendriks Bloemen, Sand en DistriQ. Vrijwilligerswerk bij faculteit Studievereniging Facility Management.
Stages:

November 2009 – februari 2010 bedrijfsrestaurant assistent-manager Open Universiteit Heerlen
Inhoud werkzaamheden: Leiding geven aan het operationele management en stagiaires. Management taken zoals het menu samenstellen, bestellingen plaatsen en voorraadbeheer bijhouden, reserveringen controleren en laten uitvoeren, kassatelling en controle en afleveren aan de accountants, roosters samenstellen, schoonmaak controleren, stagiaires beoordelen en evalueren behoorden tot het takenpakket. Als de bedrijfsleidster afwezig was, nam ik alle taken over van haar.
Leerjaar 4: september 2012- februari 2013 Stage Spanish School La Herradura.
Inhoud werkzaamheden: Het managen en promoten van Costa Tropical Events en AsilahVentures via cross mediale marketing. Opstellen draaiboeken, database en Social Media Dashboard.
Projectopdrachten: Marketingcommunicatieplan en adviesrapport. (Costa Tropical Events, Asilah Ventures en Spanish School La Herradura.)

Leerjaar 4: april 2013 – mei 2014 Eindstage ASP Adventure.
Inhoud werkzaamheden: Kwantitatief (klantprofiel onderzoek) en kwalitatief onderzoek (methode verificatie) waarbij consumentengedrag met betrekking tot behoefte, motieven en beleving van de klant in combinatie met sociaaldemografische gegevens geanalyseerd werd en uiteindelijk leidde tot productontwikkeling bij ASP en transformatie van de organisatie.

Opleidingen

HBO Facility Management: Afstudeerprofiel Event & Leisure Management.

Spaans cursus.
Bedrijfsgerichtheid & Verkoopvaardigheden niveau 1 HamiltonBright.
Verkoop/promotor training MBT.
Diverse hospitality trainingen.
Callcenter medewerker Teleperformance Ziggo training.

Meer over mij

Zo besteed ik mijn vrije tijd

Hobby’s / Sporten: Voetbal, zaalvoetbal, films, muziek.

Werkgebied

  • Beek 50km
Talentcard®