Talentcard®
Overzicht profielen
BV

Bendert van Doorn

Chef kok

Personalia

Leeftijd
46 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Engels
  • Nederlands
  • Duits
  • Frans
Talen (schrijven)
  • Duits
  • Engels
  • Nederlands
Rijbewijs
  • B - Personenauto

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Opleidingen
2010 Horeca leermeester/ praktijkbegeleider

2002 – 2003 Zelfstandig werkend kok, ROC te Apeldoorn

2000 – 2002 Zelfstandig werkend kok, Friesland College te Leeuwarden

1999 – 2000 Keukenassistent en Basiskok, Friesland College te Heerenveen

1992 – 1996 Mavo, Bornego College te Joure

Werkervaring
Mrt 2010 – Nov 2014 Restaurant de Bosberg te Appelscha
Chef - kok

Dec 2009 – Jan 2010 Restaurant De smaeck van Spa te Makkinga
Zelfstandig werkend kok

Mei 2009 – Okt 2009 Restaurant ’t Ponkje te Woudsend
Zelfstandig werkend kok

Dec 2008 – Apr 2009 Wenschalets te Baarn
Chaletstaff in een chalet in Oostenrijk

Apr 2007 – Okt 2008 Restaurant ’t Ponkje te Woudsend
Zelfstandig werkend kok

Feb 2006 – Okt 2006 Golden Tulip Resort Noordsee te Ameland
Zelfstandig werkend kok

Mrt 2005 – Nov 2005 Frina Pallas hotel te Sneek
Zelfstandig werkend kok

Okt 2004 – Jan 2005 Restaurant de Wilgenhoeve te Drachten
Zelfstandig werkend kok

Mrt 2004 – Okt 2004 Hotel Restaurant Princehof te Eernewoude
Zelfstandig werkend kok

Sept 2002 – Aug 2003 Bilderberg Residence Groot Heideborgh te Garderen
Leerling zelfstandig werkend kok

Sept 2001 – Aug 2002 Bilderberg Oranje hotel te Leeuwarden
Leerling zelfstandig werkend kok
Okt 2000 – Aug 2001 Restaurant de Wilgenhoeve te Drachten
Leerling zelfstandig werkend kok

Apr 2000 – Sept 2000 Restaurant de Klokkestoel te Goïngarijp
Basis kok

Sept 1998 – Aug 1999 Haje motel Joure te Joure
Leerling keukenassistent, in de praktijk allround keukenmedewerker.

1996 – 1998 Diverse bijbanen als: productiemedewerker, licht administratief werk. (boekhouden met exact)

Vaardigheden
Rijbewijs B

Talen
Nederlands
Fries
Engels
Duits

Competenties
Creatief
Doelgericht
Goed leervermogen
Collegiaal

Wat breng ik mee?

Zo omschrijven anderen mij

Creatief, gedreven, leergierig. Als je iets doet doe het dan goed is mijn devies.

Mijn huidige situatie

Sector(en):
  • Horeca
Carrièreniveau:
  • Ervaren
Beschikbaar vanaf:
  • In overleg

Werkervaring

Hiervoor verwijs ik u naar mijn bijgevoegde CV

Opleidingen

Mavo; C/D niveau Diploma behaald.
Basiskok MBO niveau 2 Diploma behaald.
Leermeestercursus SVH Diploma behaald
SVH Sociale Hygiene Diploma behaald

Meer over mij

Zo besteed ik mijn vrije tijd

Schilderen met olie-, acryl en plakkaatverf.
Het spelen op elektrische en Spaanse gitaar.
Snowboarden en aanverwante wintersport activiteiten.
Koken voor en met vrienden/familie.

Werkgebied

  • Joure 50km
Talentcard®