Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Rob Gilles

Rob Gilles

Beheerder recreatiepark in binnen of buitenland

Personalia

Leeftijd
58 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Duits
  • Engels
  • Nederlands
  • Spaans
  • Frans
Talen (schrijven)
  • Engels
  • Nederlands
  • Duits
  • Frans
  • Spaans
Rijbewijs
  • A - Motor
  • B - Personenauto

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Geachte heer/mevrouw,

Na een periode van 14 jaar werkzaam geweest te zijn in het toerisme in het buitenland, heeft ons gezin besloten om zich definitief opnieuw in Nederland te vestigen met name vanwege de opleidingsmogelijkheden van onze dochter. Momenteel ben ik full-time werkzaam bij een recreatiepark. De reden van mijn sollicitatie heeft te maken met het feit dat ik ervan overtuigd ben dat mijn kennis en ervaring die ik heb opgedaan in de recreatiesector en het toerisme veel beter tot hun recht zullen komen binnen uw bedrijf. Ik ben bereid om in het buitenland te werken, onze gezinssituatie is daar tegen bestand.

De jarenlange praktijkervaring, van het eerste contact per e-mail tot aan het uitzwaaien van de gasten, hebben mij het inlevingsvermogen gegeven om op de juiste manier met de gasten van een Vakantie- en Recreatiepark om te kunnen gaan en hen een onvergetelijke tijd te bezorgen. Daarnaast ben ik erg inventief en heb ik twee rechter handen en een gezonde dosis verstand om ook technische problemen en storingen het hoofd te kunnen bieden. Het omgaan met mensen, zowel gasten als collega’s gaat mij erg makkelijk af en ook het motiveren en op een positieve manier aansturen van collega’s of personeel doe ik met veel plezier. Het meedenken op het gebied van verbeteringen en vernieuwingen, maar ook op het gebied van besparingen zijn voor mij van zelf sprekend. Ook op commercieel vlak heb ik de nodige ervaring en ben ik in staat om met nieuwe ideeen bijvoorbeeld andere markten aan te boren en bestaande markten te behouden en uit te bouwen. Wanneer ik op de juiste plek zit, is werk voor mij als gemotiveerde duizendpoot, geen verplichting maar een feest, de tijd speelt dan ook geen rol.

Graag zou ik tijdens een persoonlijk gesprek met u de mogelijkheden bespreken, om mijn ervaring en kennis te mogen aanbieden aan uw organisatie.

Met vriendelijke groet,

Rob Gilles

Wat breng ik mee?

Zo omschrijven anderen mij

Competenties: talenknobbel, handig, creatief, omgang met mensen, erg veel oog voor detail, vindingrijk, eerlijk, hoog verantwoordelijkheidsgevoel, erg flexibel, problemen oplossen.
Vrije tijdsbesteding. Lezen, koken (bij voorkeur mediterrane keuken), badminton, mountain biking, auto’s, wandelen, zwemmen, klussen, bedenken van- en vormgeven van (mediterrane) stijlen in tuin en woning.

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • receptionist
Sector(en):
  • Uitzendbureaus
Carrièreniveau:
  • Leidinggevend
Beschikbaar vanaf:
  • Per direct

Werkervaring

WERKERVARING

Nederland
2014- heden
Recreatieoord Parcival
Algemeen medewerker op kleinschalig recreatieoord, verantwoordelijk voor (tuin)onderhoud en renovatie, oplossen van technische storingen, aanspreekpunt voor de aanwezige en nieuwe gasten, aansturen van onderhouds-, kantine- en animatiepersoneel, in ontvangst nemen en bijhouden van (huur)betalingen, verantwoordelijk voor correct invullen van logboeken zwembad en speeltuin, onderhoud en controle zwembad en waterzuivering en meedenken over verbeteringen, bezuinigingen en groei van het park in overleg met de directie.

Curacao
2005 - 2013
B&B Hacienda “la Bougainville”
Het bedenken, opbouwen en exploiteren als zelfstandig ondernemer van een kleinschalige B&B, met als doelgroep een nichemarkt bestaande uit rustzoekers, natuur- en sportliefhebbers. Volledig verantwoordelijk voor promotie en administratie, reserveringen, huurauto's, excursies, transfers, het persoonlijke contact met de gasten, aansturen van personeel voor schoonmaak en tuin.

Curacao
2000 - 2005 Bungalowpark “the Pearl of the Caribbean”
Beheerder. Het beheren en exploiteren van een bungalowpark met 22 vakantiebungalows met bijbehorende huurauto's voor de in Nederland wonende eigenaren. Verantwoordelijk voor promotie, excursies, administratie, reserveringen, contact met gasten, aansturen van personeel voor schoonmaak en tuin, promotie, transfers, onderhoud en reparaties (referenties beschikbaar).
Spanje
1999-2000 Blankenstein Satellite Systems Fuengirola
Verkoper/installateur. Verkoop en plaatsing van Satelliettelevisie-systemen bij voornamelijk Nederlandse klanten in dit deel van Andalusie. Door dit werk heb ik een groot gedeelte van de Costa del Sol en het achterland alsmede de taal en gebruiken goed leren kennen (referenties beschikbaar).

Curacao
1996 - 1998 Indel n.v.
Sales & marketing manager. Verantwoordelijk voor de verkoop en marketing van mobiele telecommunicatieapparatuur aan bedrijven en particulieren (referenties beschikbaar).

Nederland
1992 - 1996 Cartronics Oss b.v.
Bedrijfsleider. Na sluiting APC met ex-collega's en met behulp van investeerders Cartronics Oss b.v. opgericht en als bedrijfsleider het nieuwe bedrijf met de zelfde activiteiten als APC succesvol voortgezet.

Nederland
1987 - 1992 APC b.v.
Verkoper/bedrijfsleider. Begonnen als verkoper na voltooide militaire dienst en doorgegroeid naar bedrijfsleider. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop en montage van autobeveiligings-, telecommunicatie- en navigatieapparatuur.

Opleidingen

Mavo (diploma) 1978-1982 Uden
Havo (diploma) 1982-1984 Uden
TIO (Toeristische Informatie Opleiding/certificaat) 1984-1985 Hengelo
IVOR (ANVR opleiding tot host/reisbegeleider/diploma) 2013-2014 Tilburg

Meer over mij

Zo besteed ik mijn vrije tijd

Vrije tijdsbesteding: lezen, koken (bij voorkeur mediterrane keuken), badminton, mountain biking, auto’s, wandelen, zwemmen, klussen, bedenken van- en vormgeven van (mediterrane) stijlen in tuin en woning.

Werkgebied

  • Uden 50km
Talentcard®